2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سریتا و اوردینری استفاده کردم

اوردینری بهتر بود برام

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
شما استفاده کردین

بله دوستم 

خودم نه ،ببین تاثیرش زیاده بعد میگن لابنا قطع کنی ریزش نداری دیگ حالا قطع نکرده 

روشمم باید در حد  یک الی  دو قطره ای بزنی 

ولی بیوآکوا من استفاده کردم راضیم نیستم بنظرم تقلبی زیاد دارن

اوردینریم خوبه البته من چیزا دیگشو استفاده کردم اتفاقا تموم کردم کرم ،باید برم بگیرم ولی خبر ندارم ا ...

من مرطوب کننده و ضدآفتاب و سرم مژه رو استفاده میکنم پوستم خشکه و رو پوستم خوب میشینه

البته الان فیکش زیاد شده و اگر جایی قیمت پایین میده حتما فیک هستش

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
لانبنا بعد قطع کردن دوباره مثل اول میشه منم میخام بگیرم بیوآکوا قیمتش می‌دونی چنده؟ آخه یجا پرسیدم خ ...

منم تازه خریدم بیوآکو رو ۲۵۰ مژه های خودم بلند بود و همچنین پر پشت ولی چون از فرمژه استفاده کرده بودم ريشش خیلی ضعیف بود چون یه هفته خریدم ریششو درست کرده