2777
2789

خیلی جالب هرچی فکر میکنم یادم نمیاد شاید نامزدی اونم خیلیبییییییی کم ،😃😮‍💨

یا لحظات عاشقانه ک دلم قنج بره واسه هم 

در صورتی ک یه زندگی تقریبا اروم  مثل بقیه مردم داریم بالا و پایین خیلی داریم ولی بزن بزن دعوا و ....اون جوریا نیست 

داشتم فکر میکردم منکه دوست پسر تا حالا نداشتم جالب از جانب شوهرمم نشنیدم 😀

شاید روزی من نیس چی بگم. 

در صورتی که قبل از ازدواج یه دختر فوق العاده احساسی وشیطون بودم جالب چقدر بی حس شدم 

خوب ازالان شروع کن یه تغییربده به زندگیت روزای عمرت همیناست داره میگذره  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من فحش نده حرف محبت آمیز تو سرش بخوره

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

ما یک دوستی داشتیم توی هر مهمونی اینقدر قربون هم میرفتن ادم تهوع میگرفت

خانم میگفت همیشه تو خونه این مدلن

تهش یکبار ناخواسته شاهد کتک کاری وحشتناکشون شدم و شیشه های خونه که پایین میومد

تهشم جدایی با یک بچه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من اون لحظاتو داشتم ولی بکش بکش و کتک خوردن از شوهرمم داشتم، یه وقتایی واقعا نزدیک بود بکشتمترجیح می ...

عزیزم من قلبم به درد میاد یه زن کتک بخوره من و شوهرمم دعوا شدید داشتیم ک بزن گوشی بشکونه و ... ولی منو نزده خیلی واست ناراحت شدم 🥲امیدوارم هم حرفای عاشقانتون باشه و هم زندگیتون بر وقف مراد تون باشه 

بلاخره دوست دارم بدونم دوست داشته شدن چه حسی داره همیشه میگم کاش قبل از ازدواج انقدر خود دار نبودم  یکم شیطونی کرده بودم لااقل از دوست پسرم میشنیدم 

خودت از امروز شروع کن،پاپیش بزار،هرروز تمیرین کن،اول تو عشق ورزی کن،سال دیگه همین موقع میبینی شوهرتم موتورش روشن شده،والا زندگی آروم قشنک تره تااینکه طرف هیجانی باشه حرف عاشقانه هی بزنه از اون ورم زنشو له کنه

خوب ازالان شروع کن یه تغییربده به زندگیت روزای عمرت همیناست داره میگذره

الان خیلی سعی میکنم اولش ک خنده داره بعد وقتی من انرژی میزارم اون ن حوصلم نمیکشه برعکس پسرم کوه احساس میترسم مثل این مادرشوهرای نی نی سایت بشم ک ب پسرشون محبت میکنن عروسا ناراحت میشن 

شوهر من فحش نده حرف محبت آمیز تو سرش بخوره

شوهر من فحش نمیده ولی وقتی میزنه کانالی ک گیر ب خانوادم میده و نق میزنه بصورت خودکار کر میشم و صداشو نمیشنوم و دایم میگم اهوم اوهوم بعد میگه جواب بده باز میگم اوهوم😄

ما هم هجده ساله ازدواج کردیم 

اینجوری نیست که زنگ بزنه بگه دوست دارم و ... یا تو خونه بگه 

اما دعوای بد نداریم 

مثلا میگه قربونت بشششم ..اینو یه لحن خاصی میگه خیلی دوست دارم 

زنگ میزنیم یه لحن خاصی با هم حرف میزنیم اینم خوبه 

عشق به ادعا و حرف عاشقانه تهوع آور جلو مردم و تظاهر نیست عشق زمانی هست که دو نفر سیزده ساله با همه دعوا ها و اختلاف ها و خوشبختی و ناملایمتی های زندگی کنار هم موندن و عشق به اثباتش توی عمل هست اونم تو تاهل ..‌.

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ما یک دوستی داشتیم توی هر مهمونی اینقدر قربون هم میرفتن ادم تهوع میگرفتخانم میگفت همیشه تو خونه این ...

الهی اخه چرا کاشکی عشقاون پایدار بود 

اره بعضیا اهل نمایشن خودمم خیلی دیدم این مورد اینجوری رو ولی بعضی اوقات دوست دارم که مورد توجه باشم 

عزیزم من قلبم به درد میاد یه زن کتک بخوره من و شوهرمم دعوا شدید داشتیم ک بزن گوشی بشکونه و ... ولی م ...

گلم اینهمه آدم دوس پسر داشتن آخرش چی شدن که توحسرت دوس پسر داشتن موندی،تهش به افسردگی و خودکشی رسیدن،تو نی نی سایت پره،زن منشا گرمی تو زندگیه،بجای حسرت دوس پسرداشتن توگذسته،همین الان جنم داشته باش اراده کن زندگیتو تغییر بده وفق مرادت باسه،اول از ظاهرت شروکن،لباس موهات آرایش ادکلن آهنگ،ورزش حتی شده تو خونه و...بعد کنارهمین به همسرت پیامهای عاشقانه بده، کمی شوخی های جنسی کن تو پیام یا وقتی پیشته،کم کم شرو کن،تو ادامه بده حتی اگه واکنشی دریافت نکنی،لوس شو براش،بعد یکسال ببین چیا میبینی،فقط ناامیدنشو،