2777
2789

دوقلوهام الان دوسال و یه ماهشون هست.

وفقط هم موقع خواب شیشه میخورن 

چطوری ترکشون بدم؟؟؟

یه با امتحان کردم نتیجه نداد تا سه شب نخوابیدن وقتی شیشه دادم جفتشون خوابیدن همون لحظه...

خیلی سخته خدایااااا

تو رو خدا تجربه دارین بگید

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فقط یه بار وقت خواب شیشه میخورن بذار بخورن

اره فقط موقع خواب دهنشون باشه خوابشون میبره وگرنه باید ساعتها منتظر بمونم تا خسته بشن بیوفتن 

یا اینکه میتونی شیر توی شیشه رو رقیق کنی تا کم کم بشه آب خالی

مسآله شیر نیست حتی شیشه خالی رو هم میخورن (یجورایی حکم پستونک داره براشون)

کاش اون سه روز طاقت اورده بودی . بالاخره یه هفته اینا باید تحمل کنی . عادته باید از سرشون بیفته . از تعطیلات عید استفادهدکن اگر همسرت خونه هست یه کمکی دیکه هم بیاد عالیه . سرشو تلخک بزن یا قیچی کن دیگه هم تحت هیچ عنوان نده . بالاخره عادت میکنن ولی کارت سخت تره چون دوتا هستن خدا برات حفظشون کنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ببین در حد همون یه بار در روز مشکلی نداره. اگه در طول روز و ساعت‌های دیگه نمی‌خوان بذار وقت خواب بخو ...

شوهرمم گفت بده هنوز کوچیک هستن اما من احساس میکنم روز به روز وابسته تر میشن به شیشه

کاش اون سه روز طاقت اورده بودی . بالاخره یه هفته اینا باید تحمل کنی . عادته باید از سرشون بیفته . از ...

شوهرم خونه باشه نمیشه چون اون اصلا حوصله سر و صدا و گریه بچه نداره 

خودم تنها باید از پسش بربیام

شوهرم خونه باشه نمیشه چون اون اصلا حوصله سر و صدا و گریه بچه نداره خودم تنها باید از پسش بربیام

اهان . بالاخره یه کمکی لازم داری عزیزم اگر در دسترست نباشه خیلی سخته 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ترک عادت شیشه خوردن در کودکان، به خصوص برای خواب، می‌تواند چالش‌برانگیز باشد اما با صبر و استمرار امکان‌پذیر است. در اینجا چند راهکار مفید ارائه می‌شود که می‌توانید امتحان کنید:

### ۱. **جایگزینی با فنجان یا لیوان مخصوص کودکان**

- سعی کنید به تدریج شیشه را با یک فنجان یا لیوان مخصوص کودکان جایگزین کنید. ابتدا در طول روز از این فنجان‌ها استفاده کنید تا کودک به آن عادت کند و سپس به مرور زمان آن را به زمان خواب منتقل کنید.

### ۲. **کاهش تدریجی مقدار شیر**

- هر شب مقدار شیر در شیشه را کمی کاهش دهید و به جای آن آب اضافه کنید. این کار به کودک کمک می‌کند تا به تدریج از شیر جدا شود و در نهایت فقط آب بخورد که کمتر وابستگی ایجاد می‌کند.

### ۳. **ایجاد یک روال خواب جدید**

- یک روال خواب جدید و آرامش‌بخش ایجاد کنید که شامل فعالیت‌هایی مانند کتاب خواندن، گوش دادن به موسیقی آرام یا ماساژ ملایم باشد. این کار به کودک کمک می‌کند تا بدون نیاز به شیشه به خواب برود.

### ۴. **استفاده از اسباب‌بازی یا پتوی آرامش‌بخش**

- یک اسباب‌بازی نرم یا پتوی مورد علاقه کودک را به عنوان جایگزین شیشه معرفی کنید. این وسیله می‌تواند به کودک احساس امنیت دهد و به او کمک کند تا راحت‌تر بخوابد.

### ۵. **صبر و ثبات**

- مهم است که در این فرآیند صبور باشید و ثبات داشته باشید. ممکن است چند شب اول سخت باشد، اما با گذشت زمان کودک به روال جدید عادت خواهد کرد.

### ۶. **تشویق و تحسین**

- وقتی کودک بدون شیشه به خواب می‌رود، او را تشویق کنید و به او جایزه کوچکی بدهید. این کار می‌تواند انگیزه‌بخش باشد و به او کمک کند تا این عادت جدید را بپذیرد.

### ۷. **مشورت با پزشک**

- اگر احساس می‌کنید که این فرآیند برای شما یا کودک بسیار سخت است، می‌توانید با پزشک اطفال مشورت کنید. پزشک می‌تواند راهکارهای بیشتری ارائه دهد و شما را در این مسیر همراهی کند.

به یاد داشته باشید که هر کودک متفاوت است و ممکن است به زمان بیشتری نیاز داشته باشد. مهم این است که آرامش خود را حفظ کنید و به تدریج پیش بروید. موفق باشید! 🌸