2777
2789
عنوان

نمی‌دونم مشکل پسرم چیه

75 بازدید | 7 پست

شوهرم راضی نمیشه ب دکتر 4سالش کامل شده رنگا رو خیلی سخت یادگرفت کلا 4رنگ

مفهوم بزرگ و کوچیک دراز کوتاه رومیفهمه ولی مثلاً بهش میگم چنتاماشین دستته ب جای اینکه بگه دوتا بدون فکر میگ 5تا!دیونه شدم از دستش.شب و روزم شده گریه

بعضی وقتا جمله های خیلی خیلی بی معنا میگه خیلی میترسم 

ده تا تست آتیسم انجام دادم منفیه پس مشکلش چیه خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تک فرزنده؟؟ پسر من نزدیک چهار سالشه،چند وقت پیش تو ایستگاه اتوبوس یه خانومی ازم پرسید چجوری باهاش تمرین میکنی(رنگا رو بلده..اعداد رو بلده)بهش گفتم چون یه خواهر داره که ازصبح تا شب دوتایی دارن سروکله میزنن..هرچی با دخترم تمرین میکنم پسرم تو رقابت با دخترم یاد میگیره

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
تک فرزنده؟؟ پسر من نزدیک چهار سالشه،چند وقت پیش تو ایستگاه اتوبوس یه خانومی ازم پرسید چجوری باهاش تم ...

بچه ها از بچه ها بهتر یاد میگیرن..این تجربه منه..

تک فرزنده؟؟ پسر من نزدیک چهار سالشه،چند وقت پیش تو ایستگاه اتوبوس یه خانومی ازم پرسید چجوری باهاش تم ...

عزیزم نوشتن اعداد رو بلده یانه

مثلاً ی جایی نوشته باشه دو می‌تونه لخونه

عزیزم نوشتن اعداد رو بلده یانهمثلاً ی جایی نوشته باشه دو می‌تونه لخونه

آره بلده،مثلا عدد بالای اتوبوس،میگه مامان،یه دونه۳داره یدونه ۲میشه خط چند؟ من یادم نمیاد بهش یادداده باشم،ولی با دخترم که تمرین میکنیم،پسرمم یاد گرفته ازش