2777
2789
عنوان

حد و حدود ارتباط خواهر و برادری

219 بازدید | 7 پست

سلام 

من به تازگی نامزد کردم با شوهرم همکلاسی و همکار بودم رابطه خواهر شوهرم و برادرش خیلی برام عجیبه نمیدونم شاید من خیلی حساسم چون تک فرزندم و خواهر و برادری ندارم از این رفتارا تعجب میکنم 

میخواستم شما راهنماییم کنید

خواهر شوهرم از همسرم ۳ سال کوچیک تره و خیلی لوسه و تو خانوادش نازش زیاده و همه باید نازشو بکشن ؛ این مدت که رفت و آمد داشتیم یه وقتایی یه رفتارای عجیبی میبینم مثلا با هم کل کل میکنن و میزنن تو بدن هم و شوخی میکنن که تا اینجاش برام طبیعیه ولی یهو خواهر شوهرم با دست یا پا میزنه به قسمت خصوصی شوهرم که از درد بیفته زمین یا پشتشو نزدیک باسن یهو وشگون میگیره 

یا اینکه شوهرم ما مادرش و خواهرش یه شوخی داره که گوشت پا و بازوشونو وشگون میگیره بعد یهو خواهر شوهرم میاد میگه عه چرا پستونمو میکنی در صورتی که شوهرم کنار بازوشو فشار میده ولی خواهرش این طور میگه یا برگشته به من میگه از دست داداش در امان نیستم که این لای پاهام کبود شده اینقدر شوخی کرده کنده 

یا از طرفی جلو شوهرم خیلی راحته یهو تو اتاقش نشستیم بلوزشو عوض میکنه و با سوتین برادرش ببینتش

یا حتی جلوی شوهرم خیلی راحت حرف میزنه و فحش های خیلی بد میده

این رفتارا واقعا طبیعیه از خواهر و برادر 

لطفا راهنماییم کنید تا حساسیتم برطرف بشه ممنونم🙏🏻🌹

از نظر من زیادی وارد حریم هم شدن و اینجوری اصلا درست نیست درسته خواهر برادر هستن و محرم ولی خب بلاخره یه چیزایی و باید رعایت کنند 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
از نظر من زیادی وارد حریم هم شدن و اینجوری اصلا درست نیست درسته خواهر برادر هستن و محرم ولی خب بلاخر ...

نمیدونم بهش بگم یا نه چون نمیخوام با تذکر من خودم بی احترام بشم و بگن به من ربط نداره و‌... نمیدونم چیکار کنم🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بهش بگم یا نه چون نمیخوام با تذکر من خودم بی احترام بشم و بگن به من ربط نداره و‌... نمیدونم ...

موقعیت سختیه . با یه مشاور صحبت کن و تا بهت راهکار درست و اصولی بده

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

نهایتا خیلی کاری ازت برنمیاد....اینو منی میگم که 14 ساله این مشکلات رو دارم....ولی حالا خیلی محتاطانه یه اشارات ریزی بکن به همسرت...الان نامزد هستید و حرفت ببشتر برو داره

ولی خیلی نرم و مظلومانه و متعجبانه بگو

ولی قبلش حتما چند روز راجع به جمله بندی و کلماتی که میخوای بگی سبک سنگین کن

و اصلا توی کلامی که به همسرت میگی به خواهرش و مادرش توهین و بی ادبی نکن

من مشکلاتی از این دست دارم ولی بگی هم متهم میشی به حساسیت بیجا و ابنکه خودت برادر نداری نمیدونی!!!

دقیقا همین طوره و از طرفی به شدت این چیزا رو اعصابمه 

آخه رابطه خواهر و برادری مگه تا چه حد راحتیه