2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 27879 بازدید | 1860 پست

⚠️ خیال ‌می‌کردیم این کار از هر کس بر ‌می‌آید...

☑️ حضرت آیت الله بهجت(ره):

▫️یکی از شعرای عرب درباره ی اهل بیت علیهم السّلام چنین سروده است:

📜 « مُشَرَّدُونَ نُفُوا عَنْ عُقْرِ دارِهِمُ کَأَنَّهُمْ قَدْ جَنَوْا ما لَیْسَ یُغْتَفَرُ (1) »

📃 چنان پراکنده‌اند و از منازلشان دور افتاده اند که گویی جنایت غیر قابل بخشش از آنان سر زده است.

▫️ آیا واقعا کار ما باید به جایی برسد که اوصیای پیغمبر علیهم السلام این قدر در میان ما خوار باشند؟!

ما امتحان خود را درباره ی امامانی که در میان مردم حاضر بودند، پس داده‌ایم، اگر امام زمان عجّل اللّه تعالی فرجه الشّریف هم ظهور کند، معلوم است که با او چه خواهیم کرد؟!

از سوء رفتار خود با امام اوّل تا یازدهم علیهم السّلام توبه نکردیم. آیا برای امام دوازدهم توبه ‌می‌کنیم؟!

نقل شده که آقای زاهدی ‌می‌گفت:

🔹 «برای تعجیل فرج دعا نکنید؛ زیرا دعا برای معصیت است، آیا ‌می‌خواهید بیاید تا او را هم بکشیم!»

▫️ اگر بدانیم دعای ما اثر دارد و باز دعا نکنیم، مقصّریم؛

ولی خدا ‌می‌داند اهل دعا چه کسانی هستند. خیال ‌می‌کردیم این کار از هر کس بر ‌می‌آید و کار عَجَزَه (افراد ناتوان و عاجز) است، ولی معلوم شد کار هر کس نیست، بله لقلقه ی زبان زیاد است و از هر کس بر می‌آید،

اما دعای حقیقی با شرایط دعا و اجابت آن بسیار اندک است!

⬅️ در محضر بهجت جلد اول نکته ۲۹۳

(1) بحار الانوار، ج۴۹، ص۲۴۲؛ عیون اخبار الرضا، ج۲، ص۲۶۶؛

🏷 #امام_زمان_عجّل_الله_تعالی

#ظهور

#دعا

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا برای ظهور

✅ شفاعت آن حضرت در قیامت، شامل حال او می‌شود.

فایدهٔ دعا برای ظهور امام زمان علیه‌السلام، این است که دعا کننده به شفاعت امام زمان علیه‌السلام در قیامت، نائل می‌شود.

👈 از بدیهی‌ترین موضوعات اعتقادی ما «شفاعت» است که در قرآن و روایات آمده است.

شفاعت به این معناست که شخص از کسی که از او بالاتر است، درخواست خیر و نیکی، یا درخواست بخشش خطا و گناهان کند؛ یا هر دو مورد را بخواهد.(۱)

☀️ اکنون ما با دعا کردن برای مولایمان، حضرت مهدی علیه‌السلام، خودمان را آمادهٔ دریافت شفاعت آن حضرت می‌کنیم.

آری، یقیناً مولایی که در دنیا و آخرت جایگاه بسیار بلندی دارد، قادر است میان ما و خدا، واسطه شود و ما را به حاجاتمان برساند؛ از این رو، در دعای توسل عرض می‌کنیم:

«یَا وَجِیهاً عِندَاللهِ اشْفَعْ لَنَا عِندَالله»؛(۲)

ای آبرومند درگاه خداوند! ما را نزد خداوند شفاعت فرما!

☀️ حال اگر از ما بپرسند برترین حاجت شما چیست؟

شایسته است که عرض کنیم:

«دعا برای ظهور امام غایب علیه‌السلام».

چنین دعایی ما را در قیامت، به مقام رستگاری نائل می‌کند.

📚 ۱. مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم علیه‌السلام ۱: ۳۸۶.

۲. مفاتیح الجنان.

#امام_زمان

#اَللّهُمَّ‌‌عَجِّل‌‌لِوَلیِّکَ‌الفَرَجَ‌‌وَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

🌷محبت مهدوی🌷

☘️هر لحظه امام زمان ارواحنافداه دارند ما را می‌بینند. هر عملی را که انجام بدهیم «وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ» (توبه/١٠۵).

🍀همان لحظه‌ای که در خانه‌ات نشسته‌ای و داری با همسرت صحبت می‌کنی، اگر یک صحبتی از روی مهر و محبت باشد، آقا خوشحال می‌شوند و می‌فرمایند در این خانه شیعیانِ من آرامش دارند.

اما اگر تندی کنی آقا ناراحت می‌شوند.

🍀چقدر آقا از رفتار و حرکات ما خون دل بخورند؟ دیگر بس است. بیاید این‌قدر آقایمان را نرنجانیم. حداقل در این دنیایی که امام زمانِ ما غریب و مظلوم و بی‌پناه است، آقا از طرف ما اَمان داشته باشند. ما به آقا اَمان بدهیم.

🍀آقا بفرمایند این شیعه‌ی من خوب می‌داند چطور عمل کند، ماشاءالله، احسنت، خیالم از بابت این شخص راحت است.

🍀مثلِ یک پدری که در خانه دائم غم و غصه‌ی بچه‌هایش را دارد. یک بچه‌ کوچک است نمی‌داند چکار کند، باید آن را بگیرند آرامش کنند.

به یک بچه‌ای که عقل دارد، رشد کرده و به سن بلوغ رسیده است می‌گوید: آفرین بابا، تو دیگر غم مرا زیاد نکن، تو هم بیا کمک من باش.

🌷امام زمان ارواحنافداه پدر مهربان است. «والد شفیق» پدرِ دلسوز و مهربانی است که می‌بیند همه‌ی بچه‌هایش دارند با آتش بازی می‌کنند، سَمّ مُهلکِ گناه را سر می‌کشند، یکی آتش‌بازی می‌کند، یکی لبِ پرتگاه رفته است. غم و غصه‌ی همه را دارند.

☘️حالا ما طوری باشیم که آقا به ما بفرمایند: آفرین، تو هم بیا کمکِ من باش. یک خورده این خواهر و برادرانت را نصیحت کن، جمع و جورشان کن، حفظشان کن. دیگر من غصه‌ی تو را نمی‌خورم، از بابت تو خیالم راحت است.

استاد اخلاق حاج آقا #زعفری_زاده

🕯 بندگی خدا، راه حفظ ارتباط با امام زمان (عجّل الله فرجه) و عاقبت بخیری

☑️ آیت الله بهجت(ره):

▫️ اگر بدانیم در محضر «عَینُ الله الناظِرَة»(۱) هستیم، آیا روی آن را داریم که برای زیارت حضرت غائب علیه‌السلام اجازه بخواهیم،

با اینکه با خواسته‌های واضح او مخالفت می‌کنیم، نماز و روزه را ترک، و غیبت و ایذا می‌کنیم؟

آیا می‌خواهیم به ما بفرماید:

📜 أَبَحْتُ لَکمُ الْمُحَرماتِ وَ أَسْقَطْتُ عَنْکمُ الْواجِباتِ

📃 (حرام‌ها را برای شما حلال نمودم، و واجبات را از شما برداشتم).

؟

▫️ مقصود اینکه چه می‌شد به ‌واسطه‌ی بندگی خدا، روابط ما با آن آقا محفوظ می‌ماند؟

دیگران نگذاشتند، هرچند ما هم مقصریم و نخواستیم اتصال میان ما و آن حضرت محفوظ باشد، وگرنه هرکس یک ارتباط و اطمینانی پیدا می‌کرد، و روزی می‌آمد و توبه می‌کرد و تابع او و عاقبت به خیر می‌شد.

⬅️ در محضر بهجت، ج١، ص٣٠۵

🌷 ای مستجاب توبه های آدم...

🌸 چِشم‌ِ مَن‌ خیس‌ِ وَ هَوای توبِه دِل‌ اُفتـٰادِه

🌺 اِی رَفیق‌ِ اَبَدی، حَضرَت‌ِ اَربـٰاب‌ سَلام

♨️یادِ امام زمان عجل الله فرجه الشریف

🔸منتظرِ واقعی همیشه به یاد #امام_زمان است. فرد منتظر هر میزان برای امام دعا کند و درود فرستد، امام نیز به یاد او خواهد بود و دعا خواهد کرد.

👌با یاد او و دعا و ارتباط معنوی با حضرت دل آرام می گیرد و سبب گشایش و رفع سختی و گرفتاری خواهد شد.

🔸یاد امام زمان علیه السلام باید #همیشگی باشد و نباید هر وقت توانستیم به یاد او بیافتیم، یا هر وقت گرفتار شدیم نام او را بر لب بیاوریم و بگوییم: «یا صاحب الزمان»

🔸زمان کنکور خیلی ها نذر می کنند و صلوات می فرستند. در حالی که قرآن انتقاد می کند و می گوید چرا هر وقت گرفتار شدید می‌گویید «یا الله»

فَإِذَا رَكِبُوا فِي الْفُلْكِ دَعَوُا اللَّهَ ؛(۱) چرا وقتی کشتی ات غرق می شود یاالله می گویی⁉️

🔸یاد موسمی مورد انتقاد است، یاد موسمی کار فرعون است؛ او هم «یا‌الله» گفت.

فرعون به محض اینکه دید دارد غرق می شود، گفت: " تُبْتُ الْآنَ؛ خدایا من الان توبه کردم."

اصلا قرآن می گوید: وَلَيْسَتِ التَّوْبَةُ(۲)

آنهایی که لحظه مرگ استغفرالله می گویند فایده ای ندارد.

باید توجه کنید توبه دقیقه آخر هیچ فایده ای ندارد. فرعون هم دقیقه آخر توبه کرد،

«یاالله» وقت غرق خاصیتی ندارد.

📌 ما هم وقتی یاد امام زمان می کنیم که دچار سختی می شویم، در حالی که باید همیشه به یاد او باشیم و هر روز برایش صدقه بدهیم، در هر خانه ای یک کتاب باشد تا با زندگی نامه امام آشنا بشود و خود را برای رساندن به آن قله آماده کند.

📚۱. عنکبوت، ۶۵.

۲.نسا، ۱۸.

تمثیلات مهدوی؛ استاد قرائتی

#امام_زمان

#اَللّهُمَّ‌‌عَجِّل‌‌لِوَلیِّکَ‌الفَرَجَ‌‌وَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ

#مولا_جان❣

همدم یار شدن فیض و هنر میخواهد

که تحمّل ز غم و سوز جگر میخواهد

فیض همراهی خوبان همه در عصر ظهور

رونق دیده و دل اشک بصر میخواهد

پاک بودن ز گناهان و هماهنگی دین

عصمت و دوری از شور و شرر میخواهد

رحم بر قشر ضعیفان بنماییم همه

توبه از جرم کنون دیده ی تر میخواهد

نادم از لطف خدا همدل با حرّ شده است

همچو حرّ عاشق جانباز که سر میخواهد

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج