2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای استفاده ایمن از جرم‌گیرها یا وایتکس و جلوگیری از آسیب به ریه‌ها، می‌توانید نکات زیر را رعایت کنید:

1. محیط مناسب: همیشه در یک محیط باز یا دارای تهویه مناسب کار کنید. اگر امکانش هست، پنجره‌ها را باز کنید تا هوای تازه وارد شود.

2. استفاده از ماسک: هنگام استفاده از مواد شیمیایی، از ماسک‌های تنفسی مناسب استفاده کنید تا بخارات مضر را استنشاق نکنید.

3. دستکش و عینک: حتماً از دستکش‌های لاستیکی و عینک محافظ استفاده کنید تا پوست و چشم‌هایتان در معرض مواد شیمیایی قرار نگیرند.

4. مخلوط نکردن مواد: هرگز وایتکس را با سایر مواد شیمیایی (مانند آمونیاک) مخلوط نکنید، زیرا این کار می‌تواند بخارات سمی تولید کند.

5. دستورالعمل‌ها: همیشه دستورالعمل‌های روی بسته‌بندی محصول را به دقت مطالعه کرده و دنبال کنید.

6. مدت زمان استفاده: سعی کنید مدت زمان تماس با این مواد را کاهش دهید و پس از اتمام کار، محل را به خوبی تمیز کرده و هوا را تهویه کنید.

7. نگهداری صحیح: این محصولات را در مکان‌های دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی نگهداری کنید.

با رعایت این نکات می‌توانید خطرات ناشی از استفاده از جرم‌گیرها و وایتکس را کاهش دهید.

من برا حموم دستشویی اول کفش خیس میکنم بعد  میریزم نفس حبس میکنم بعد محل ترک میکنم یک ربع دیگه میام اب میگرم حین اب گرفتن هم نفس حبس میکنم کامل که اب گرفتم بو رفت با در باز با ریکا میشورم کامل بشور بره هاا

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بعد از تموم شدن کارات حتما بلافاصله شیر یا نوشابه بخور

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

یعنی وقتی جرمگیر من ریختم به محل اونجا نمیسابم میشورم میره کامممممممللللللل  بعد سابیدنش با ریکا میسابم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏