2777
2789

سلام عدد بالای۳هزار ،سونو شدم گفت احتمالا اوایل هفته چهارم 

ولی ساک و جنین دیده نشد 

به نظرتون ممکنه پوچ باشه؟یا طبیعی ک دیده نشد چون نظرم اینه بتای بالای باید ساک دیده میشد 

و اینکه بارداری پوچ علائم خاصی داره؟بهم گفت سه هفته دیگه بیا ولی خب نگرانم 

بارداری پوچ یعنی ساک هست ولی جنین نیست 

زود رفتی نگران نباش 

دو هفته دیگه دوباره برو سونو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی طبیعی که با بتای بالا تو هفته چهارم ساک دیده نشه؟

به هرحال احتمالش هست 

استرس بیخودی هم نگیر برات سمّه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چرا اینقدر زود رفتی سونومن طبیعی بود بارداری مهفته ۵سونو شدمساک بودجنین نبودالان دخترم خوابه کنارم

دکتر خودم سونو کرد نمیدونم شاید روال ای وی اف همینه ولی فقط استرس منو زیاد کرد ،

خداحفظش کنه دخترتون رو 😍

منم‌این‌ماه انتقال دارمشما روز چند پریود انتقال دادن براتمن روز ۸ ضخامت رحم ۶و نیم بوددوباره گقت روز ...

دقیقا یادم نیس روز چندمش بود فک میکنم ۱۶یا ۱۷

خوب بوده برای روز۸ضخامتت

هفته ۴ ک نمیرن سونو برن هم سونو واژینال میرن عدد بتا خیلی خوبه احتمال دوقلویی هم هست

واژینال بود ،فکر میکنم حساس شدم از استرس زیاد چون همش میگم بتای بالا باید ساک دیده میشد

واژینال بود ،فکر میکنم حساس شدم از استرس زیاد چون همش میگم بتای بالا باید ساک دیده میشد

نه اصلا ربطی نداره هفته ۴ خیلی خیلی زوده   دو هفته دیگه برو واژینال ۴ هفته دیگه هم قلب 

♾️🖇❤️