2777
2789

بابام ی هفته ب رحمت خدا رفته تو این مدت منم خواهرام خرج همه چیو دادیم برادرم هیچی نداد با اینکه بزرگتر بود حالا ک مراسمات تموم شده عوضی بازی در آورده ک پول بابا رو بدون اجازه من خرج کسی نکنه و ولی منم و ازین حرفا ..بابام وصیت ننوشته ..چجور میشه از شر اذیتای برادرم راحت شد ک تا وقتی مادرم زندس همه چی ب نام مادرم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابیامرزتشون

مادر بزرگ پدر بزرگ پدریتون زنده هستن؟

برادرتون بیجا میکنه مادرتون باید باهاش برخورد کنه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

نمیشه باید از قبل وصیت مینوشتند .

مگر خودتون با برادرتون توافق کنید که یک چیزی به اسم مادرتون باشه وگرنه طبق قانون باید تقسیم بشه و اصلا تا انحصار وراثت نکنید نمیتونید به پول دست بزنید 

خدا پدرت و بیامرزه بنظرم از الان انحصار وراثت کنید و هرچی هست تقسیم کنید به برادرت ک هیچ اعتمادی نیست مادرتم در نهایت بجزیک هشتم چیزی نمیبره

اما کلش رو بنام مادرتون بزنید برادرتون میره ازش امضا میگیره ها

بلایی ک برادرام و مادرم سر ما در آوردن خدا ازشون نگذره

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

تازه عزیزم اوله راهین این ناراحتیهاادامه داره منم یکسال ونیمی هست که بابام فوت شده ازاون روزازدست بر ...

الهی خیر نبینه داداشم ..بابام مریض بود نمیومد اصلا حالا اومده شر درست کنه

بگو تو کل مراسم یه ریال خرج نکردی الان آدم شدی؟

به مادرت بگو قاطع برخورد کنه !

متاسفانه تا پدر خانواده فوت میکنه، پسر خانواده توی مسائل ارث و میراث احساس مرد بودن بهش دست میده !

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸