2821
2789
عنوان

ازدواج آشنا

602 بازدید | 57 پست

یکی از دوستانم (رابطه ای نداریم باهم) مراسم عروسیش بود دوشب پیش. یادمه پارسال تو ماشین داشت خاطرات س ک س هاشو واسم تعریف میکرد امروز یاد اون حرفاش افتادم غصم گرفت یعنی این دختره می‌دونه؟ آیا عدالتی هست. البته از طرفی شاید پسره توبه کرده باشه ولی خب بلاخره اینم یه نوع خیانته دیگه به نظرم مهمه انسان دوران مجردی پاک نگه داره خودشو الان این آدم خیلی چیزا رو تجربه کرده که باید با زنش تجربه می‌کرد به هر حال امیدوارم تو زندگیشون به مشکل نخورن و خوشبخت بشن. ولی خب من اصلا حس خوبی ندارم نسبت به این مسئله 

به ما چه

😐😐

پس چیکار می‌کرده مجردی 

بزور با کسی نبوده که

همین که بعد متاهلی پایبند و متعهد باشه بسه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

اقا باکسی غیر زنش رابطه داشته ؟ 

اون دختره رو ول کرده یکی دیگرو گرفته ؟؟

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اتفاقا برعکس میشع .بلده چجوری زنشو نگه داره چون تجربه اش زیاده

همین تجربه رو اگر خانوم داشت بازم همینجوری میگفتین ؟؟ 

چقدر فرق هست بین کثافت کاری اقایون و خانوما

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

همین تجربه رو اگر خانوم داشت بازم همینجوری میگفتین ؟؟ چقدر فرق هست بین کثافت کاری اقایون و خانوما

خانم ها هم باید تجربه داشتخ باشن تا بلد باشن با آقایون چجوری برخورد کنن .

باور کن دوستی داشتم شاید بالای بیست تا دوست پسر داشت ازدواج کرد الان اینقدر لوندی و دلبری بلده اینقدر با سوهرش خوب برخورد میکنه چون یاد گرفته صرفا فقط سک س منظورم نیست

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
همین تجربه رو اگر خانوم داشت بازم همینجوری میگفتین ؟؟ چقدر فرق هست بین کثافت کاری اقایون و خانوما

من خودم ب شخصه اگه پسری بیاد بگه من با کسی نبودم تجربه ندارم بلد نیستم ردش میکنم .چون دوست دارم مرحله تجربه و آزمون و خطاسو قبلا گذرونده باشه 

خانم ها هم باید تجربه داشتخ باشن تا بلد باشن با آقایون چجوری برخورد کنن .باور کن دوستی داشتم شاید با ...

من خودم مخالف این موضوع هستم ... 

دختری که همه مردا رو تجربه کنه پسندم نیست ... 

البته طرز فکرا فرق میکنه من اینجوری بزرگ شدم 

من خودم ب شخصه اگه پسری بیاد بگه من با کسی نبودم تجربه ندارم بلد نیستم ردش میکنم .چون دوست دارم مرحل ...

شیرینش اینه که با خودت بگذرونه ... 

دختر پسری که تجربه ندارن باهم زندگی شیرین تری دارن تا اینکه قبلش با هزار نفر بودن 

نظر شخصی بنده است

انگار جامعه ب حرف من عادی سازی میشه یا نمیشه .سرتو بکنی از پنجره بیرون میبینی چ خبره

میدونم افتضاحه کم هم افتضاح نیست خیلیه ولی ما که نباید با تایید کردنش یه چراغ سبز هم نشون بدیم . همینکه روابط غیر عرف دونفر رو تایید کنیم میشه عادی سازی

من خودم مخالف این موضوع هستم ... دختری که همه مردا رو تجربه کنه پسندم نیست ... البته طرز فکرا فرق می ...

همینه دیگه اینجا فرهنگمون همینه برای همین طلاق زیاده .

دختره هیچی نمیدونه اصلا نمیدونه تایپش چی هست چی میخواد شوهر میکنه میبینه عه اه ازش بدش میاد مجبوره بسوزه و بسازه چون باید با کفن برگرده.

منم گفتم منظورم صرفا مسائل جن سی نیست .

ولی کلا داشتم علم و تجربه تو همه موارد عالیه

من خودم ب شخصه اگه پسری بیاد بگه من با کسی نبودم تجربه ندارم بلد نیستم ردش میکنم .چون دوست دارم مرحل ...

پس طرف مقابلتون باید یه دور با یه شهر خوابیده باشه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

شیرینش اینه که با خودت بگذرونه ... دختر پسری که تجربه ندارن باهم زندگی شیرین تری دارن تا اینکه قبلش ...

اینی که شما میگی ایده آله درسته ولی شانسش کمه