2777
2789
عنوان

خانمها میاید یه لحظه

180 بازدید | 12 پست

من یه دستگاه هیدرودرمی مراقبت پوستی از خواهرم خریدم که موقعی که بهم دادش از کیفی درش آورد بهش گفتم پس کیفش هم بده گفت نه این دستگاه کیف نداره ،درصورتی که من تو سایت دیوار که میبینم گذاشتن واسه فروش همه با کیف هستن ودقیقا کیفی مشابه همون کیفی که دست خواهرم دیدم....من آموزشگاهی که به خواهرم وسایلو فروخت میدونم کجاست بنظرتون از اونجا بپرسم،؟یا بیخیال بشم؟...اگه روز اول که بهم فروختش میگفت بدون کیف محافظ میفروشم اصلا ناراحت نشدم ولی اینکه کسی مثل گاگول باهام رفتار کنه واز اعتمادم بخواد استفاده کنه ناراحتم ....بنظرتون اگه مطمئن شدم که دستگاه بطور فابریک کیف محافظ داشته چطور رفتارکنم باهاش؟آخه واقعا من خواهر بدی نبودم براش

هیچوقت نباید بزاری هیچکس تو دنیا خر فرضت کنه ردش رو بگیر تا بدونه دیگه از این کلکا نزنه و گاگول فرضت نکنه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بروش نيار و خودتو سبك نكن

درس بگير و حواستو جمع كن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خب شاید همونا توی سایت هم جدا براش خریدن. بنظرم پی اش رو نگیر . حالا توی برخوردهای دیگه اگه اوکی هس ...

میدونه کلا منفعت طلبه مثلا من ۵ماه ده تومن پول قرض بهش دادم بعد اینو یبار بهم گفت ۶تومن بعد از فروش پشیمون شد دقیقا ماه بعد گفت ۷تومن گفتم چرا توگفتی ۶تومن گفت آخه الان قیمتش تو بازار رفته بالا....آخه اگه قیمت دستگاه رفته بالا خوب پول هم همون قدر بی ارزش میشه

در صورتی که من بااین حال که خانه دار بودم اون پولو همینجوری قرض داده بودم

میدونه کلا منفعت طلبه مثلا من ۵ماه ده تومن پول قرض بهش دادم بعد اینو یبار بهم گفت ۶تومن بعد از فروش ...

خب دستگاه را نمیگرفتی ازش میگفتی پولما بده خودت میرفتی تو بازار میخریدی  یا همون موقع که کیف بهت نداد میگفتی من فکر کردم کیفم روشه بدون کیف نمیخوام.  اگه دور نشده دستگاهش بهش پس بده

خب دستگاه را نمیگرفتی ازش میگفتی پولما بده خودت میرفتی تو بازار میخریدی یا همون موقع که کیف بهت ندا ...

پولو همینجوری احتیاج داشت بهش داده بودم،چندوقت بعد خودش گفت دستگاه نمیخوام اگه میخوای برش دار اینقد من از پولت کمش میکنم منم گفتم باشه....موقعی هم که بهم گفت کیف روش نیس ،کیف مال دستگاه پلاژنمه وبعد دیدم دستگاه پلاژنش خودش کیف داره پیگیر شدم دیدم این دستگاه  هم با کیف محافظ هست

اه چه بد راست میگی. آدم زورش میاد

آره بخدا ...اصلا وقتی به مادرم گفتم شاخش در اومد از تعجب.....باورت نمیشه هر وقت اسباب کشی داشت خودم تنها میرفتم کمکش یا اگه لباسی بخواست براش بدوزم ولی نمیدونم چرا اینقد دستم نمک نداره....حالم از خودم وسادگیم بهم میخوره از خودم بدم میاد حس میکنم حقم اینجوری باهام رفتار بشه تقصیر خودمه 

اون بخاطر اینکه پولت برنگردونه بهت پیشنهاد دستگاه داده

آره خودش گفت از بدهی که بهت دارم کمش میکنم منم چون دخترم دستگاه مراقبت پوستی دوست داشت گفتم باشه چون دخترم وقتی فهمید میخواد بفروشه هی اصرار کرد که بخرمش واسش

آخه میدونی از نزدیکا وقتی رکب بخوری خیلی هضمش سخته

پس هنوز نفهميدي كه ٩٩٪؜ بدبختيا از نزديكاس

هم زياد ميزنن و هم عميق ميزنن و هرگز هم خوب نميشه

فقط ياد بگير و عبرت بگير

يك در صد هم بذار كه اون راست ميگه

ولي بذار فكر كنن خنگي

مجبوري ياد بگيري بعضي چيزا رو از خودت هم پنهان كني تا خيانت نبيني

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .