2777
2789
عنوان

جاریم با مادرشوهرم حرف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 53 پست
بقیشو جاریش میده به من، دومیلیارد وچهارصدمیمونه براش😅🤧

😂

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم سکه حدود ۷۰ است پس ۱۰ تا میشه ۷۰۰ میلیون ۱۰۰ تا میشه ۷ میلیارد ۴۰۰ میشه ۲۸ میلیارد

داره که بده اموالشم به نام خود شوهره هست.

۲۰ سال زندگی هم کردن 

فکر کنم با نفقه و اجرت المثل و اینا ۴۰ میلیاردی بشه، نمیشه؟؟

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
داره که بده اموالشم به نام خود شوهره هست.۲۰ سال زندگی هم کردن فکر کنم با نفقه و اجرت المثل و اینا ۴۰ ...

الان شما جرا اینقد دقیق داری حساب کتاب میکنی  چه چند میلیارد به جاریت میرسه؟😂😂😂😂

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

کار و زندگی ندارع اینقدر دخالت میکنه

نه 

هیچ کاری نداره ۷۰ سالشه با پدرشوهرم هر کی میره خونه اش ایرادذمیگیره میندازه به جون هم

انقدر بد عروس رو میگه که پسراش به زبون میگن ما زنامون خوب نیست مامانمون خوبه 

بعد ۱۰ سال ۲۰ سال ۳۰ سال زندگی هنوز میزنه برای عروسا

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
الان شما جرا اینقد دقیق داری حساب کتاب میکنی چه چند میلیارد به جاریت میرسه؟😂😂😂😂

از بس که شوهرم میگه واسه پوله واسه پوله

جاری یه دختر ۲۷ ساله داره 

شوهرم میگه اینا فقط میخوان پولای داداشمو بگیرن 

میخوام ببینم چقدر پوله؟

کلیپ اون عراقی رو دیدین به هم وطناش  میگه بدویین بیایین ایران  بخدا من چند روزه اینجام بهترین چیزا رو برا خودم خریدم هنوز یه ورق پول صد دلاریم خرج شده اینجا واقعا کیف داره همتون بیایید . اونقدر واس بی ارزش شدن پولمون ناراحت شدم ببین مسخره کیا شدیم 😐😔

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

نمی‌دونم. بستگی به نظر قاضی داره. شوهرشو دوست داره؟

دیگه نه!

ول کرد رفت

نه هیچ کاری نداره ۷۰ سالشه با پدرشوهرم هر کی میره خونه اش ایرادذمیگیره میندازه به جون همانقدر بد عرو ...

مال منم همینه. ۲۰ خرده ای ساله که ازدواج کردم و هی تیکه، تهمت، دو بهم زنی. سالها طول کشید تا شوهرم شناختش. البته برای بقیه بچه هام همینجوره