2777
2789

م

سلام بر شیطان که فهمید انسان چه موجودیه سجده نکرد 🍃🌱 در کشوری که امام های مرده از انسان های زنده پولدار تر هستن ن فقر از بین می رود و ن اندیشه ایی رشد میکند 🙂 از خدایی که اشرف مخلوقاتش انسانه انتظار بیشتری نمیره ✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم انگشتاي پاش ميزنه قبلا زد تا چند ماه درمان نكرد ناخنش افتاد و كلا انگشتا زخم بود امسال باز دوباره قارچي شد اما من پماد فلوكونازول خريدم هر روز چرب كردم ناخنش هم نيفتاد اما تا چند ماه طول ميكشه كه خوب بشه 

علتشم اينه داخل كفشا قارچي ميشه سرايت ميكنه به پا

م

م

سلام بر شیطان که فهمید انسان چه موجودیه سجده نکرد 🍃🌱 در کشوری که امام های مرده از انسان های زنده پولدار تر هستن ن فقر از بین می رود و ن اندیشه ایی رشد میکند 🙂 از خدایی که اشرف مخلوقاتش انسانه انتظار بیشتری نمیره ✌️

اگه ناخنت کاشت داره حتما کاشت رو بردار تا هوا بخوره اگه قارچ کمه هوا بخوره و قطره هم بریزی کم کم بلن ...

کاملا درست گفتند من ناخن‌های پام قارچی شد شدید همین قطره رو روزی دوبار استفاده کردم اصلا لاک نزن تا هوا بخور و مرتب کوتاه کن زمان می‌بره ولی خوب میشه