خیلی ناراحتم هر شب با گریه میخوابم دو ماه دیگه ۳۰ سالم میشه. خواهر کوچیکم داره ازدواج میکنه. تو فامیل همه دخترای کوچیکتر ازدواج کردن. یکی از این خانومایی ک سرکتاب باز میکنه و همه میگن حرفاش درسته گفت تا ۴۵ سالگی هیچ مردی کنارت نمیمونه. اگه ده بارم ازدواج کنی طلاق میگیری. خیلی ناراحتم. ناامیدم. خیلی از خدا خواستم. خسته شدم دیگه . چرا یه سریا راحت ازدواج میکنن یه سریام مثل من .... شده دعانویس و فالگیر بهتون از این چیزا بگن ولی اتفاق نیفته و ازدواج کنید؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این چیزا چیه بابا به خودت تلقین میکنی وقتی پیش این آدما بری مطمئن باش نتیجشم همین میشه قرآن بخون صدقه بده اگر بستگی باشه رفع میشه این چیزا رو باور نکنید بابا
یروز مثل تو فکر میکردم حرفای بدتر از اینو دعانویسا گفته بودن حتی یکی گفته بوده خنسی رو نطفه ت بوده !! اینجا یه تاپیک خوندم نوشته بود فرقی نمیکنه چند سالته و چه شرایطی داری شروع کن هر روز قبل از ظهر نماز جعفر طیار مطابق دستور بهجت رو بخون و از عمق وجود فقط از خدا بخواه بهت همسر خوب بده و باور کن ک میده .
خجالت بکش ، اون از کجا ۱۵ سال دیگه تو رو بدونه ؟ چقدر سواد داری؟
والا روم نمیشه بگم ولی دکترا دارم. باور کن من اولش به همه ی این چیزا میخندیدم و از نظرم خرافه بود ولی خب یه چیزایی از اطرافیانم دیدم و شنیدم که ایمان اوردم پاورا وجود داره. حتی توی قرانم به جن و طلسم اشاره شده. البته این خانومه کارش سرکتاب قرانی گرفتنه کلا هم توصیه میکنه به قران خوندن. کاری به طلسم و اینا نداره. نمیدونم به خدا گیج شدم. دارم علائم افسردگی نشون میدم.
به نظر من وقتی رو حساب حرف یه زنی که مخلوق خداست به راحتی از خدا ناامید میشی پس نباید توقع داشته باشی حاجتت رو بده. چون به راحتی باور کردی و اعتقاد داری به حرفش ولی اونقد به خدا اعتماد نداری که اگر از ته دلت ازش چیزیو بخوای در بهترین موقع و به بهترین شکل نصیبت میکنه.