2777
2789
عنوان

پسرم سه سال و نیمشه

127 بازدید | 10 پست

تو خواب یهو بالا آورد..دوباره خوابید بعد چند دقیقه دوباره بالا آورد.. 

چیکار کنم 

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞

عزیزم چی خورده؟ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چی خورده؟

چیز جدیدی نخورده بود. از ساعت ۱۲ هم خواب بود .‌

ممکنه ویروس گرفته باشه؟

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞

رو دل کرده ؟ دو سه دونه هل رو بکوب و دم کن بده بخوره تهوعش رو قطع می کنه 

اگر هم که الآن میتونید برید داروخانه داروی ضد استفراغ و تهوع بگیرید 

اگر خدایی نکرده ادامه داشت حتما حتما به پزشک مراجعه کنید 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بالا بیاره خوبه معدش سبک میشه ،سردل کرده

سردی کرده باشه با همون یه باد خوب نمیشه؟؟

رو دل کرده ؟ دو سه دونه هل رو بکوب و دم کن بده بخوره تهوعش رو قطع می کنه اگر هم که الآن میتونید برید ...

مرسی خوابید الان