2777
2789

صادقانه میگم 

وقتی چهره طبیعی می بینم ذوق میکنم 

میگم وای چه متفاوت و زیبا و قشنگ

چه معصوم و بکر

دلم میخواد نگاه کنم و لذت ببرم 

خداییش بدونید که خیلی ها چنین حسی بهتون دارن و خوشحال بشین 

فکر نکنید چون چهارتا پلنگ پسند ممکنه شما رو نپسندن

یا شبیه الگوهای من درآوردی زیبایی نیستین 

یا شبیه بلاگرهای اینستا نیستین

شما زیبایی تون کمه 

خدا واقعا به هرکس یه نوع خاصی از جذابیت رو داده 

به هرکس متفاوت از بقیه

شمام ذوق میکنید از دیدن چهره های جذابی که مطابق مد نیست؟

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق چشمامم حس میکنم یه دریا توش نهفته است اره دوست دارم اطراف من کلا عملی نیست و خیلی زیاد ندیدم اما اره به نظرم هرکس یه طوری زیباست طوری که میگی خدا تو خلقتش کم نذاشته همه قیافه ها خوبن و خوشگل

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

کی تعیین میکنه که آبروی بیش از حد پهن و مستطیلی و لزوما فقط چشم گربه ای و چونه های تیز جذاب‌تره 

همونایی که چندسال پیش ابرو شیطانی و کلیپس بزرگ رو ملاک زیبایی کرده بودن

دقیقا منم واقعا از عمل متنفرم الان هر چی میریم جلو نچرال بودن مد تر میشه و شیک تره موندم پلنگا چیکار میکنن با خودشون وقتی خز شدن خداروشکر هیچوقت عیبی توی صورتم ندیدم که بخوام سمت عمل برم🥲

اونایی که بدون توجه به اینکه چه چیزی واقعا خوشگله و بهشون میاد طبق مد پیش میرن 

همیشه از دیدن عکسهای قبلی‌شان ناراحت میشن و میگن چه خز بودیم 

بعد در آینده به عکسهای الانشون هم میگن خز

والا من شوهرم،برادرای خودم حتی برادرشوهرام هیچکدوم عملی دوسندارن همشون مسخزه میکنن واسه داداشمم دوما ...

اره واقعا پسرای اطراف ما هم همینن داداشم پسرخالم اینا همشون میگن ما بدمون میاد شوهر خودمم میگه اگر عملی بودی نمیگیرفتمت😑

قبل عملشونم ببینید دیگه احساس زشتی نمیکنید😂

والا اکثرا زشت میکنن خودشونو 

چوبهای تیز شبیه کاریکاتور میشه 

آدم حیفش میاد 

میگه این که خوشگل بود چرا زشت مرده خودشو