2777
2789

توقع دارن دخترا بیان کارشون رو انجام بدن از پسراشون هیچ توقعی ندارن من چوب دوسر نجس ام خانواده خودم به شدت پسر دوست همه خرجا و بریز بپاش برای پسرا و زناشونه بحث خدمت کردن به مادر و پدرکه میشه وظیفه دختراس برعکس خانواده همسرم همه بریز بپاش برای دختراشون هست کمک کردن و خدمت کردن برای پسراس اگه هم چیزی باشه دورهمی و خوش گذرونی زن و بچه پسرا نباشه ولی دوماد و دختر و بچشون باشه ...هی 💔 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام تو خانوادمون داریم این مدلی 

متاسفانه یا خوشبختانه یه سریا الکی بیشتر به بچه پسرشون بها میدن به عبارتی پسر دوستن خودتو ناراحت نکن ول کن فایده نداره چه دوست داشتن زیادشون چه کمتر واسه خودت زندگی کن

مام تو خانوادمون داریم این مدلی متاسفانه یا خوشبختانه یه سریا الکی بیشتر به بچه پسرشون بها میدن به ع ...

آخه همه چیز واسه عروس و پسر خرج می‌کنند آخرش توقع دارن دخترا بیان کارشون رو انجام بدن خیلی نا عدالتیه

قربانت عزیزم 😘 واقعا خیلی کم شانسم

برعکس مامان من اصلا پسر دوست نیست همیشه میگه دخترام خوبن،اما خود داداشام خودشونو مالک همه چیز میدونن، ماهم توقع نداریم که بیان کارای مامانمو انجام بدن از بس که گند اخلاقن، مامان من سنشون بالاعه، الحمدالله از ما راضیه، برای همین اخلاقشه که من خودم بشخصه از جون مایه میذارم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
چرا نمیشه انقدر سخت نگیر چطور برا اونا میشه ولی تو نه فقط تو اذیت میشی از من گفتن بود اونا که متوجه ...

من مریض میشم حتی دارم میمیرم از درد ولی باور نمیکنن میگن فلانی خودش و از قصد زده به مریضی نیاد کار کنه اعصاب نذاشتن برام 

اگه متوجه شدی چرا مارو هم در جریان بذار😂

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

برعکس مامان من اصلا پسر دوست نیست همیشه میگه دخترام خوبن،اما خود داداشام خودشونو مالک همه چیز میدونن ...

خدارو شکر ولی من با این که عاشق مامانم هستم با این که میگه من دخترام و دوست دارم در عمل می‌بینم اینقدر که به داداشام علاقه داره به دخترا نداره..