2777
2789
عنوان

زود عصبی میشم سر همسرم

195 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من شوهرم یه چیزی ک میگ خیلی زود عصبی میشم و تند باهاش حرف میزنم توی دوران عقد هستیم هم

همسرم خیلی خونسرد و آرومه همش میترسم با این اخلاقم توی زندگی مون مشکلی ایجاد شه😔 کسی راهی داره بهم کمک کنه ک جلوی عصبانیتم بگیرع  من به کوچیک ترین چیزا واکنش نشون میدم ولی چند دقیقه بعدش پشیمون میشیم از رفتارم و ب این پی میبرم حق با همسرمه

و به خودم میگم دیگ تکرار نکنم ولی باز همون رفتارم تکرار میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر زمانی عصبانی شدی بدون که شیطان در کنارته همون لحظه حتما ذکر بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم بگید و سریع وضو بگیرید چون آتش عصبانیت رو میخوابونه فقط یک جمله همیشه تو ذهنت باشه قطعا وقتی بهش فکر کنی جلوی عصبانیتت رو میگیری 

دشمنی از شیطانه و صلح از خداست

ما بنده خدا هستیم برای رضای خدا کاری کنیم که اون دوست داره صلح و محبت😍