بچه ها کیا با خونواده همسرشون رابطشون کمه یا کلا قطعه از وقتی رابطمو کم کردم خیلی حالم بهتر شده ماهی یبار میرم به پدرشوهر مادرشوهرم یه سر کوچیک میزنم میام اونم چون فامیلن و شوهرم دلش نشکنه لج نکنه
من مشکلی ندارم باهاشون اما بیشتر از ماهی یکبار نمیرم اصلا اگه بخوان اذیت کنن همون ماهی یکبارم نمیرم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو عقد که بودم انقدر رو دادم و صمیمی شدم چون فامیلم بودیم خواهرشوهرام هررو زنگ میزدن اظار نظر یا خیلی رک هر حرفی رو پشت تلفن یا هر متلکی تو روت مینداختن الان راحت شدم واقعا دم به عروسی یه بحثایی شد اذیت شدم ولی همینکه تومخی های زندگیم کم شد بسه
من خونه خالمم میرم همینطوریه بعد دو ماه رفتم انقد خوب بودن باز امروز که رفتم وایب خوبی نگرفتم
بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 چه دوره ای رو گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست
واس من شیطانن اگر نریم یا زنگ نزنیم میان جلو در داد دعوا آبروریزی کتک کاری میرن جلو در پدر مادرم زجر ...
واس منم اوایل زنگ میزدن چرتو پرت فوش تا اون روی سگیمو نشونشون دادم خودشونو جمع کردن یوقتایی شاید شوهرمو پر کنن مردام دهن بین ساده اما همینکه خودشونو نمیبینم و صداشونو نمیشنوم بسه برام
این مدل تاپیکا رو درک نمیکنم چجوری حمایت خانواده رو از خودتون همسرتون دریغ میکنید واقعا
حمایت از چه نظر ؟
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel