2777
2789
عنوان

تب كودك چند روز طول ميكشه

124 بازدید | 16 پست

دخترم ٤/٥ سالشه، از چهار شنبه كه مريض شد و تب كرد سرم زديم دو روز بعد هم با دارو كنترل كردم تبشو شنبه و يكشنبه خوب بود، امروز دوشنبه از صبح گفت گوشم درد ميكنه، بهش استا  دادم عصري دوباره تب كرد بهش استا دادم قبل از خواب هم ساعت ١٠ ديدم داره دماش ميره بالا تقريبا ٣٨/٢ يا ٣ بود بهش استا دادم،شربت هم اموكسي كلاو ميدم روزي يه قاشق چايخوري( خيلي بد دارو هست، اصلا نميخوره ،) بنظرتون اين روند رو ادامه بدم يا دوباره ببرم دكتر ؟ كي تمو ميشه دوره ي بيماريش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تبش پایین نمیاد حتما شیاف استفاده کن.یه متخصص خوب تو شهرمون گفت شیاف ایبوپروفن همیشه تو یخچال بزار

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

ببین انتی بیوتیکشو ادامه بده تا دوره درمان کامل بشه استا هم طوری که دکتر گفته بده یا شیاف استا 

نگران نباش معمولا سرما خوردگی و عفونت گوش و حلق و بینی ۱۰روز زمان میخواد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

ببین انتی بیوتیکشو ادامه بده تا دوره درمان کامل بشه استا هم طوری که دکتر گفته بده یا شیاف استا نگران ...

از دكترش در مورد استا نپرسيدم كه تا كي ادامه بدم ولي اين مريضيش هي كم ميشه بعد دو روز دوباره برميگرده 

پروفن بهش نميسازه نه شربتش نه شيافش

نگا اصلا بروفن ندی دختر من تو یک و نیم سالگی بستری شد معده اش خونریزی کرد موقع استفراغ اندوسکوپی کردن دکتره یع خانوم پیر تو طبی کودکان بود گفت تو رو خدا بع بچه ها پروفن ندید میگفت اونروز ۲۰تا بچه اندو شدن و خونریزی معده همشون از پروفن 

الان دخترم ۱۴سالشه مواقع تب یا درد فقط فقط استا دادم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

نگا اصلا بروفن ندی دختر من تو یک و نیم سالگی بستری شد معده اش خونریزی کرد موقع استفراغ اندوسکوپی کرد ...

منم يكبار دادم، يكم بعدش ديدم همه رو بالا اورد و گفت شكمم درد  ميكنم، خوندم ديدم از عوارض پروفنه ديگه ندادم