2777
2789

سلام خانوما . متاسفانه ۴ ماه پیش پدرشوهرم فوت شد.الان تولد شوهرمه.شوهرم خیلی به پدرش وابسته بود و هنوزم تو شرایط روحی خوبی قرار نداره.واقعا نمیدونم برا تولد امسالش چیکار کنم اول تصمیم داشتم براش کادو بگیرم و یه کیک کوچولو بگیرم.الان مادرم میگه مثل اینکه زشته کیک بگیری و کادو کافیه...من قصدم از کیک گرفتن این بود که همسرم یکم حالش بهتر بشه ... خودمم حال روحی خوبی ندارم بعد فوت پدرشوهرم و خیلی ناراحتم گفتم شاید با اینکار روحیه ی هردومون بهتر بشه...

حالا نمیدونم کادو تنها بگیرم یا بجز کادو یه کیک کوچولو هم بگیرم؟ نظر شما چیه در این مورد؟

اینم بگم که پدرشوهرم پیر نبود و میانسال بود و بر اثر بیماری از دستش دادیم و هممون شوک بزرگی رو تجربه کردیم...

۴ ماه دیگه زیاده ی مینی کیک یا کاپ کیک بگیر ی شمعمم روش با کادو

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من ی کادو و کیک بگیر بعد بگو میدونم ناراحتیه و اینا دوس داشتم یکم حالتو بهتر کنم و این جور حرفا

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

۴ ماه دیگه زیاده ی مینی کیک یا کاپ کیک بگیر ی شمعمم روش با کادو

اره دقیقا روز تولدش میشه ۴ ماه .ابان ماه پدرشوهرم فوت شد. 

نظر منم همین بود.گفتم یه مینی کیک هم بگیرم.

مرسی بابت راهنماییت

اره دقیقا روز تولدش میشه ۴ ماه .ابان ماه پدرشوهرم فوت شد. نظر منم همین بود.گفتم یه مینی کیک هم بگیرم ...

اره بابا دیگه خدا رحمتش کنه بعد ۴ ماهم تازه با ی شیرینی کسی ناراحت نمیشه سخت نگیر 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

همسرت بیشتر ناراحت میشه

چهار ماه زمان زیادی نیست

غم پدر ، غم بزرگیه....

اما اگر میخوای همدلیتو به همسرت نشون بدی، حرفایی که به ما گفتی رو به خودش بگو

خواستم برات تولد بگیرم اما به احترام پدرت و خودت همسرجان موکول شد به بعدا

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!