2777
2789
عنوان

درد های عصبی😑

145 بازدید | 10 پست

خسته شدم ازدرد معده ۲سال میرم دکتر کلی ازمایش و سونو اندوسکوپی ولی باز درد میکنه هی خوب میشه دوباره درد میگیره دکتر میگ ازعصاب بهم دارو ارامبخش داده چن مدت هم هست تپش دارم اینجاهم بهم قرص ارامبخش داده امااصلا قرص ارامبخش دوسندارم قبلا یه مدت میخورم بزور ترکشون کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری روانپزشک

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
عزیز من معده همش عصبه..اضطراب یا جوش خوردن اینا همه به معده میزنه حتی اسید معده هم زیاد می‌کنه

دست خودم نیست عصبی میشم ولی خیلی نه نمیشه ک عصبی نشد نمیدونم دیگ چیکارکنم ک خوبشه☹️

ازهرچی داروی اعصاب فراریم بنظرم بیشتر ادم معتاد خودشون میکنن هیچ تاثیری نداره

چه دارویی خوردی؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
سس و غذای داغ و یخ رو ترک‌ کن ب‌خودت گشنگی نده با روانکاو صحبت کناز‌من بدتر‌ نیستی ک ی مدت بیستو چار ...

جالبش اینه دکترم میگ همچی میتونی بخوری بعد بعضی چیزارو ک میخورم اذیتم میکنه من التهاب معده شدددید داشتم به حدی ک دکتر میگف چی خوردی ک معدم اینطوری ورم کرده خیلللی رعایت میکنم خیلی چیزارو نمیخورم ولی خوب نمیشه

قبلا سیتولپرام خوردم خیلی ترک کردنش سخت بود الان دکترمعدم نورتریپتیلین داد خیلی خیلی ضعیف

عزیزم میشه بگی چرا سخت بود چه عوارضی داشتی؟

مننم اسنترا میخورم

عزیزم میشه بگی چرا سخت بود چه عوارضی داشتی؟مننم اسنترا میخورم

من سیتو..خوردم بعد خودم کمش کردم نرفتم دکتر کم کم دیگ نخوردم ولی وقتی کمش کردم سرگیجه داشتم 

نمیدونم چجوری توصیفش کنم وقتی تو خیابون بودم یهو انگار تو سرم یچیز مثل برق گرفتی یه لحظه باید مینشستم تاخوب شه  عصبی میشدم بیشتر سرگیجه اذیتم کرد خلاصه ترک کردنش سخت بود