2777
2789
عنوان

چه غذایی رو به هیچ وجه دوس ندارید🥴🍽

| مشاهده متن کامل بحث + 9122 بازدید | 291 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همه چیز میخورم ولذت میبرم 

فقط چنتا مورد بود دوستان گفتن

1 پای مرغ 2 از پنیر پیتزا خیلی بدم میاد و هیچ گونه پیتزایی دوس ندارم

کلا از فست فود بدم میاد 

کباب ترجیح میدم 😋😋😋😋

3 شیربرنج در حد ی بشقاب زوری 

4 ی غذایی شبیه حلیم گندم برا خواص‌ میخورم 

بقیه غذاها رو خیلی دوس دارم 

یعنی انقد دوس دارم کله. پاچه بخورم ولی از قضا شوهرم اصلا دوس نداره همیشه بهش میگم برو بخر بیار ولی هیچ وقت نمیگیره 

فسنجون قبلا دوس نداشتم تا اینکه ی بار با مرغ تکه ای برا خودم درست کردم وعاشقششششششش شدم فسنجون فقط با مرغ فقط وفقط

کلا همه چیز میخورم ولی بعضی 0یرا رو. کمتر دوس دارم 

فقط مرغ محلی اینا خیلی بو میده نمیتونم  بخورم 

یا روزی ک مرغ وگوشت درست کنم معمولا هیجی نمیتونم بخورم چون بدی ضحم اونا تو دماغم هس🤢

از جغور بغور خیلی بدم میاد ولی جگر سیاه دوس دارم 

من همه چیز میخورم ولذت میبرم فقط چنتا مورد بود دوستان گفتن1 پای مرغ 2 از پنیر پیتزا خیلی بدم میاد و ...

خب با آبلیمو و پیاز و این چیزا بوی زهمشونو بگیر

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

عشششششققققققههه

واااای ن   

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

آبگوشت 

گوشت و کله پاچه و سیرابی و..... 

ماکارونی 

بادمجان انواع غذاهای ترکیباتش

حلیم 

سوپ انواع آش 

ماهی به هیچ عنوان 

دل و جگر مرغ و...... 

رشته پلو 

تخم مرغ آبپز نیمرو 

نمیخورم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

پای مرغ وسیرابی هرگزنخوردم وهرگزنمیخورم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖