2777
2789
ی شاخه گل میگیرم بایه کیک میریم ی کافه ای جایی بعدشم میریم خونه باباش بقیه کیکم میبریم اونجا خوبه دی ...

اگه دو تا کیک کوچولو بخری قشنگتره. اضافه کیک رو ببری زیاد جالب نیست.

من متخصص کافه خوب تو کرجم😊 نامبروان تو جهانشهر.میدون هلال احمر گرند و پلاس تو عظیمیه.البته پلاس ق ...

عزیزم قیمتاش چطورع؟۵بهمن تولدنامزدمه

نباشه روزی که نباشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قیمتاش چطورع؟۵بهمن تولدنامزدمه

نامبروان پیتزاش 25 عه حدودا

برگرش هم همین...

نوشیدنیها از 12 تا 20

به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم
کادوواسش گرفتم ازاین ماشین ریش تراش خوبا.  ولی مشکلم جشنه چون سال اولم هس دوس دارم خوشبگذرع نمی ...

ببین شوهرت دوست داره تنها باشه باهات اینجور مواقع یا تو جمع باشه.تا الان شناختیش چجوریه دیگه

نامبروان پیتزاش 25 عه حدودا برگرش هم همین... نوشیدنیها از 12 تا 20

کیکومیشه ببرم اونجا؟من میخوام حالته کافه باشه نه رستوران. چون واسه شام جای دیگع رودرنظردارم ازاین جاهای ک گفتیدکدوم بهتره بعنوان ی کافه ی خوب؟

نباشه روزی که نباشی...
ماعقدیم نمیدونم خونه بابام واسش تولد بگیرم یابریم خونه مادرشوهرم یابریم بیرون؟؟؟؟مامانم زیاد امروزی ...

برو بیرون بی منت   منم نامزدم امسال واسش دوتا تولد گرفتم اونی که دوتایی رفتیم مزه داد 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

برو یه رستوران که موسیقی زندخ داشته باشه.از قبل رزرو کن.تولد دو نفری عشقولانه تره

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
اره این بهترین گزینس

قشنگ از این کیکای مینی بگیر  روشم بده بنویسن کادوتو نبردیم نبردی تو ماشین بهش بده  بعد یه شام بزنید   اگه  سفره خونه ای میرید و اینا فقط فندک  چاقو  و چنگال ببر من  پلاستیکی حالم بهم میخوره  واسه همین خودم بردم  ایشاللله خوش بگذره بهتون  شب عالی داشته باشید ما دوتاییرو کلی کیف کردیم و خاطره شد 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
کیکومیشه ببرم اونجا؟من میخوام حالته کافه باشه نه رستوران. چون واسه شام جای دیگع رودرنظردارم ازاین جا ...

همشکن کافه ان ولی خب معمولا الان کافه ها پاستا و برگر هم سرو میکنن..کیک رو هم میدی برات میارن...نامبروان خوبه...شلوغه باید رزرو کنی...یه کافه هم هست بالای سرآشمز میدون والفجر اونم همین قیمتاس.توشم شیکه...همشون برات کیکو میارن

به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم
به نظرم توی شرایط شما تولد دو نفره بیشتر خوش میگذره. سال های بعد فرصت داری خانواده و دوستاش رو دعوت ...

عزیزم فک کنم با قیمت کافه ها آشنا نیستی...از سفره خونه ها گرونترن بعضی وقتا