2777
2789
خب شوهرت بگه دوتایی رفتیم یه گشتی زدیم کادو داد برگشتیم

بعدنمیگه پس چرا جشن نگرفتیدسال اول عقدتون؟میفهمه دروغ میگیم. البته مامانش خوبه فقط نمیخوام ناراحتی پیش بیاد

نباشه روزی که نباشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دوس بودیم واسش ی تولدگرفتم توپ باغ اجاره کردم باندورقص نوروجوجه و قلیون و هرچی که فکرشوکنی دوستای اونو بادوستای خودمم دعوت کردم خیلی خوش گذشت. ولی الان دیگه متاهلیه مناسب نمیشه جشن این مدلی 

نباشه روزی که نباشی...
بعدنمیگه پس چرا جشن نگرفتیدسال اول عقدتون؟میفهمه دروغ میگیم. البته مامانش خوبه فقط نمیخوام ناراحتی پ ...

نمیدونم ک چی بگم خودت با برخورد اونا بیشتر آشنایی داری

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم

اتفاقا چند شب پیشا بود یه دختره میخواست برای شوهرش یا شایدم نامزدش جشن بگیره

اومد رستوران ما صحبت کرد یه میز ۱۲ نفره رزرو کرد براش دادم پرچم گذاشتند و بادکنک زدند و نور بالای میز رو هفت رنگ کردند و اینا.

پسره تا وارد شد آهنگ تولد پخش شد و یهو کل مشتری ها هم وایسادن کف زدن 😂😂😂 انقدر این پسر ذوق کرد که منم تو دوربین نگاهش میکردم هیجان زده شدم 😂 همه به وجد اومدند از هیجان این.خیلی آدم جالبی بود.

واقعا اگر شوهرت آدم با ذوقی هست میارزه براش اینکارو بکنی.

اتفاقا چند شب پیشا بود یه دختره میخواست برای شوهرش یا شایدم نامزدش جشن بگیره اومد رستوران ما صحبت ک ...

کجاست  رستورانتون؟خیلی رمانتیکه همسرم

نباشه روزی که نباشی...
رستورانتون کجاس گلم  هزینه بایت دیزاین گرفتید ؟؟

خیابون فرشته نبش نیلوفر

آره شش میلیون 

اینم عکس موقع آماده سازیه 

هدیه ی ما هم این بود که تو اون تایم کل نوشیدنی های مجموعه برای کل مشتری ها رایگان شد.حدودا دو ساعت.

خیابون فرشته نبش نیلوفر آره شش میلیون  اینم عکس موقع آماده سازیه  هدیه ی ما هم ای ...

من شش ملییونو نقدی بدم شوهرم غش میکنه از خوشی😂😂😂😂

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
خیابون فرشته نبش نیلوفر آره شش میلیون  اینم عکس موقع آماده سازیه  هدیه ی ما هم ای ...

چقد خوب. کاش نمیتونستم همچین جشنی براش بگیرم ولی در توانم نیست

نباشه روزی که نباشی...
کافه ی خوب توکرج اگه میشنا سی راهنمایی کنید

من متخصص کافه خوب تو کرجم😊

نامبروان تو جهانشهر.میدون هلال احمر

گرند و پلاس تو عظیمیه.البته پلاس قشنگتر و بهتره

سیب تو مهرشهر البته کافه نیست ولی رستورانش قشنگه

تو عظیمیه چندتا دیگه هم هست مثل شکلات و اینا ولی پلاس بهتره میدونه گلستانه

به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم

به نظرم توی شرایط شما تولد دو نفره بیشتر خوش میگذره. سال های بعد فرصت داری خانواده و دوستاش رو دعوت کنی. اگه بودجه داری سفره خونه سنتی برای مردا عالیه. ولی چون عقدی و باید جهیزیه هم تدارک ببینی به نظر من زیاد خرج نکن. سفره خونه سنتی معمولا گرون میشه. برید کافه. از قبل هم با کافه چی هماهنگ کن و کیک رو براتون بیاره.