الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو یه رستوران جا رزور کنید ازاین بادکنک هلیومی ها شکل ایموجی بگیرید با یه کیک و یه کادو که چیزی باشه که دوست داره یا خونه مادرتون یا مادرشوهر رو تزیین کنید چند نفر از فامیل و اشگا دعوت کنید یه عصرونه سبک یه جعبه گل با کادو بگیرید
من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد
[smiley]l/l_70.gif[/smiley]
فقط زیاد هزینه نکن که یه سری مردا هیچی نمیفهپن البته شاید شوهر شما از شانست خوب باشه ها ولی من بهترین تولدو گرفتن هیشکس نفهمید حتی شوهرم
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
برو یه سفره خونه یا کافی شاپ که لژ خصوصی داشته باشه هماهنگ کن بگو واسه تولد میخوای خودشون اون قسمتو براتون تزیین مبکنن یه تم هم انتخاب کن کیک و بادکنک هارو با همون تم بخر ببر بده