2777
2789
عنوان

بی رحمانه ترین‌جمله ای که شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 41 پست

با یکی چند سال توی رابطه بودم این آخریا میخواست بره بهم گفت از بچه پایین (این محلمون رو گفت)بیشتر از این توقع نمیره 

صدای شکستن کل وجودمو شنیدم

خیلی هم برگشت و پشیمون شد ولی من دیگه نتونستم ادامه بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار بودم ،دوقلو ،گفتم هوس سالاد الویه کردم ،گفتم برو بیرون آماده بخر ،💔.ولی برای خواهرم قابلمه قابلمه هنوزم هوس غذایی کنه درست می‌کنه.اما خوب بازم دوسش دارم 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

پدر دوستم ، وقتی خودکشی کرده بود زنگ زدم به باباش که بیاید فلانی رو ببریم بیمارستان حالش بده   گفت کسیکه میخواد بمیره ما برای چی براش مانع تراشی کنیم بذار بمیره 😳😳😳

منم گفتم باشه پس من زنگ میزنم اورژانس بیاد ، اونم از ترس اینکه ابروش جلوی همسایه ها نره سریع اومد بردنش بیمارستان

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

خبر مرگش بیاد...

البته تحت فشار عصبی زیاد گفته شد.....

بخشیدم ولی یادم که میاد دلم میگیره

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

اینجا بهم گفتن بی دین و خراب 

سر یه موضوع خیلی کوچیک که به هیچ کس ربط نداشت ..

دلم بدجور شکست

همشونو واگذار کردم به خدا

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

عمم گفت

تو دعوا با مامانم ، مامانمو مسخره کرد بابت مشکل اعصابش و بهش گفت روانی قرصی ، مامانم دستش میلرزید و دستشو گرفت بالا به مسخره مامانم میلرزوند دستشو

مامانم سکوت کرده بود و خجالت کشید و آروم دستشو با لرزش برد زیر لباسش

قلبم آتیش گرفت

نااابووددد شدممم

آخخخ که هیچوقت نمیبخشمش😭💔

در جستجویِ کور سویی از اُمید..

عمم گفتتو دعوا با مامانم ، مامانمو مسخره کرد بابت مشکل اعصابش و بهش گفت روانی قرصی ، مامانم دستش میل ...

من اگه جای تو بودم با تمام وجودم میزدمش

انقد میزدمش که بمیره