امشب با کمک همسر خونه رو مرتب کردم ،نشستم رو مبل و به خونه تمیز نگاه میکنم .. همسر و دخترم هم خوابیده اند .. شما ها در چه حالید؟
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨
خوشبحالتون ک حالتون خوبه من دارم از ناراحتی خفه میشم حتی کسیم واس درددل ندارم😞
از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶♀️
خسسسسته نباشی 😍منم همسر و پسرم خوابندارم نهایت استفاده رو میکنم از این سکوت و آرامش🙂↕️🙂↕️😂
وای دقیقا مثل من
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
مرتب کردی یعنی چیکار کردی؟ مثلا فرشای شسته شده رو پهن کردید!؟؟ یا نظافت همیشگی رو میگی... اتفاقا ما ...
نه تمیز کاری همیشگی .. صبح ها چون روزه ام .. شب انجام میدم
خسته نباشی خونه منم عین دسته گل تمیز شده همه خوابیدن منم از سکوت شب لذت میبرم ودعا میکنم برای آرامش ...
چه خوب ان شاءالله
خوش به حالت منم در تلاشم خونم همینجور تمیز مرتب بشه 🤣
خب شما از پشت صحنه خبر نداری خخخخ