2777
2789
عنوان

لیاقت

101 بازدید | 0 پست

میدونی من آلزایمر ندارما ولی اینکه تو لیاقت تبریک داشته باشی رو‌ مطمئن نیستم..

شدی شبیه آدمای هولی که با دیدن جنس مخالف اداهای مزخرف درمیارن! و دوستشونو تخریب میکنن و فلان..

ولی با این حال بازم برات ارزش قائلم.. یه روزی بهترین دوستم بودی و انتخاب خودم.. به انتخاب خودمم ارزش قائلم!

این اولین باری نیست که به اینجا میرسیم.. اونم بخاطر چیزایی که به نظرم هیچ ارزشی ندارن..

خب چطور بگم..یه جورایی اونقدری که بهت احترام گذاشتم بهم احترام نزاشتی، اونقدری که ارزش گذاشتم نزاشتی..

اونقدری که به فکرت بودم به فکرم نبودی..

و بخاطر آدمای دیگه گند زدی به رابطمون، نه یه بار.. نه دو بار..

هربار بخاطر بقیه رابطمون خراب شد..

فقط خواستم بدونی یادم بود و تبریک نگفتم، چون اون آدمی که دوستی باهاشو شروع کردم نیستی..

به خودم و اون دوست قدیمی ارزش قائلم و ترجیح میدم به این آدم جدید تبریکی نگم، چون نمیشناسمش..

امیدوارم امسال تبریک هات رو از آدمای جدیدی که وارد زندگیت میکنی بگیری عزیزم!..فراموشکار نباشن مثل خودت!! همه چیزای مهم رو فراموش کنن..

امیدوارم اونام به اندازه من دلسوزت باشن و بهت فکر کنن..

البته اونام احتمالا مثل من کنار گذاشته شن.. تو از آدمایی که به فکرتن خوشت نمیاد، ترجیحت آدمای لاشی با اعتماد به سقفه!! اونایی که فکر میکنن آسمون پاره شده اینا افتادن زمین.. نه اخلاق درستی دارن نه تیپ و قیافه خوبی.. 

علاقه هست دیگه، توهم اینجور چیزارو دوست داری اشکالش چیه؟!..

امیدوارم امسال بهتر باشه برات، البته فکر کنم میشه چون منی توی زندگیت نیست که به فکرت باشه و از تنفر بگی بهش!

آخرین قلب هم تقدیم بهت:)💛

امیدوارم حداقل ارزش این آخری رو بدونی..

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤