2777
2789
عنوان

کسانی که قرص اعصاب مصرف میکنن

118 بازدید | 19 پست

تاحالا سرترالین، فنلافاکسین(فلاسکور) و تری فلوپرازین مصرف کردین؟ من هر سه تاشو مصرف میکنم جدیدا اما حالم خیلی بده...

از مرداد فقط سرترالین میخوردم اوکی بود...اما جدیدا اون دوتا هم اضافه شدن...

تجربه مصرف یکی یا سه تا شو دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرترالین استفاده میکنم البته خارجی‌خارجیشو آسنترا والا تاثیر خاصی ندیدم برای استرس و وسواس فکری شدید ...

منم آسنترا میخورم یکم بهتر شدم خیلی عصبی بشم خودزنی کنم نشده تاحالا...

اسی خودت خودتو باید بهتر کنی

برای هر بیماریم که رفتم دکتر هیچ نتیجه ای نگرفتم در نهایت فهمیدم خودم باید به داد خودم برسم

سردیجات نخور سعی کن خرما و عسل و گرمیجات زیاد بخوری

از هرچی ناراحتت میکنه فاصله بگیر

وقتی عصبی میشی بخودت توی دلت یاد اوری کن من میتونم اروم باشم

تمرین کن

فک کن داری رانندگی میکنی اینم یک مهارت هست

مهارت حفظ ارامش

اسی خودت خودتو باید بهتر کنیبرای هر بیماریم که رفتم دکتر هیچ نتیجه ای نگرفتم در نهایت فهمیدم خودم با ...

همه راه ها رو طی کردم...روانشناسی ..طب سنتی....خیلی با خودم کلنجار رفتم مبارزه کردم....خسته شدم که نشد...تصمیم گرفتم به سمت دارو برم...آخرین تیر بود برام

همه راه ها رو طی کردم...روانشناسی ..طب سنتی....خیلی با خودم کلنجار رفتم مبارزه کردم....خسته شدم که ن ...

میدونم عزیزم

و مطمنم مشکلی داری توی زندگیت که تا این حد عصبانیت میکنه

خیلی اوقات ماها خودمون مشکلی نداریم اطرافیان بدی داریم که مارو به این روز میندازن عزیزم

من باقی قرص هارو نشنیدم ولی آسنترا را شنیدم خیلی ها راضی بودن

من خودم مشکلات معده دارم هربار میرم دکتر معده برام تری فلوپرازین میده ولی نخوردم راستش

هیچ وقت نخوردم

میدونم عزیزمو مطمنم مشکلی داری توی زندگیت که تا این حد عصبانیت میکنهخیلی اوقات ماها خودمون مشکلی ندا ...

ممنونم عزیز...از خدا میخوام دیگه به این قرص نیاز پیدا نکنی

ممنونم عزیز...از خدا میخوام دیگه به این قرص نیاز پیدا نکنی

سلام عزیزم خوبی شما قلب درد دلشتی

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁