2777
2789
عنوان

زیر خط فقریا بیان

1334 بازدید | 81 پست

حالم گرفته س از این زندگی, اخه تا کی زیر خط فقر زندگی کنیمو دم نزنیم, امشب شوهرم گف اگه برمیگشتم قبل ی زن شاغل میگرفتم, خیلی دلم گرفت از این حرفش,خودش چن سال پیش باعث شد من نرم دانشگا و الان خونه دار باشم

منم درجوابش گفتم زن شاغل شوهر پولدار میخاد ن تو,ما ک با حقوق دوونیم ب هیچ جا نمیرسونیم

شوهرتون حرفه خوبی نزده وقتی خودش نتونسته واسه زندگیتون کاری کنه نباید ازشما توقع داشته باشه

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق دو و نيم واسه خيليا زندگي خوب به حساب مياد عزيز دل ❤️

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

2.5 زیر خط فقر هست !پس اونهایی که شوهرشون 1 تومن میگیره چی بگن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه بارم شوهر من تو خیابون یه آگهی استخدام دید که چند خانم جوون برای کار در تالار میخواستن...بهم گفت برو تالار کار کن...با روحیاتت سازگاره😶😶😶

میبینین چه شوهر خوبی دارم بفکر روحیاتمه

در دوره ای که ازآن 

چه حرف چرندی زده من خیلی حساسم رو این چیزا

مطمئنم اگه جات بودم  فوری میگفتم چه تفاهمی منم اگه برمیگشتم به عقب بایه مرد پولدار ازدواج میکردم😬😬

چقدر...😣😣

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

مطمءن باش درسم میخوندی کار خوب نبود پس الکی حسرت درس خوندنو نخور

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊