2777
2789

چطوری میشه؟ سالی یک الی دو دست

یکی میگفت سالی یه دست لباس می‌خره بقیشو طلا میخره

به ماهم یاد بدید 😅

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی پول نداشته باشی میشه 

مجبوری تکراری میپوشی حتی اگه سخت باشه برات

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

واقعا چطور میشه؟لباس پوشیدن برای من خیلی مهمهههدرک نمیکنم یه دست لباس برای کل سال و

منم خیلی لباس دوس دارم همش میخرم

دلخوشیمه ولی نخرم کلی پس انداز میشه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

خب نخریدن راهشه چیو بگم😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
زیاد میری بیرون؟؟مثلا هر روز؟اگه زیاد میری بیرون واقعا نمیشه با یکی دو دست لباس بیرو ن رفت

نه هرروز نمیرم ولی عادت کردم متنوع باشه

بدم نیست آدم کم بخره گولاشو پس انداز کنه