کاش قبل از بچه دار شدن میفهمیدم چه قدر ادم پستیه و ازش جدا میشدم... الان یه پسر دوساله دارم بهش میگم بسا بریم طلاق بگیریم فقط بچه رو میخام ازت. قبول نمیکنه میگه طلاق بگیری بچه رو ازت میگیرم.. امروز داشتم تو اتاق زیارت عاشورا میخوندم بچه گریه کرد یه دقیقه دیر اومدم پیش پسرم... اومدم پسرم رو بغل کردم رفتم آشپزخونه غذا بهش بدم اومد سه بار کوبید تو سرم دفعه سوم دیگه سرم گیج رفت.. هرچی میگه باید گوش کنم وگرنه میزنه منو.. از وقتی بچه دار شدیم فهمیده بچه م رو نمیتونم ول کنم داره هرچی دلش میخاد سرم میاره... کسی میتونه راهنماییم کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خسته ام از یه آدم روانی خیانتکار کثیف و حرومزاده ،بیست سال زندگی کردم ،از این نگرانم بزارم برم به بچه هام هیچی نرسه ،این مرد اینقدر ذات کثیف و نحسی داره که تمومی نداره
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است
اینباراگه چنین حرکتی روکردقهرکن وبروخونه بابات حتی شده بدون بچه تاازرفتارخودش پشیمون شه جلوش نسبت به بچت حساسیت زیادنشون نده تاازبچه به نفع خودش سوئ استفاده نکنه مطمین باش اون خودش ازپس نگهداری بچه برمیاد ونیادسراغت
سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
چرا تا چیزی میشه فقط اسم طلاق میارین.به بعد طلاق فک کردین
خب چیکار کنم به چی فک کنم.. هر کاری گفته کردم.. اداره مالیات قبول شدم گفت حق نداری بری بخاطر بچه نرفتم الان دوستام که رفتن ماهی سی تومن درامد شونه.. احترامم که بیشتر نشد هیچ تازه بیشتر سوارم شده.. ادم نفهمیه