2777
2789

من لیسانس حقوق دارم یکبار آزمون وکالت دادم 17 آبان 1403 قبول نشدم 😞 بعد الان دوباره بنظرتون برای وکالت بخونم یا آزمون استخدامی (معلمی) تو دفترچش دیدم رشته حقوق هم بر میداره ؟ 

خودم وکالت دوس دارم ولی درساش سخته وهم درآمد ثابت نداره هم کلی استرس و خطر داره شغل سختیه 

من خیلی درسم خوب بود بزرگترین اشتباه زندگیم نرفتن به دانشگاه فرهنگیان.. خیلی هیجانی انتخاب رشته کردم همش رویای وکیل شدن داشتم ..

متولد 81 هستم بنظرتون چیکار کنم الان کدوم آزمونو بدم ؟

اینقدر خسته ام دنبال راه فرار از درسم بیشتر 😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وکالت دیگه اشباع شده،همه وکلا بیکار و پشیمونند،اگه معلمی قبول بشی عالیه

خیلی بده آدم هیجانی تصمیم بگیره شاید باورت نشه من کلاس سوم ابتدایی یه فیلمی دیدم بعد از همون موقع به کل خاندانم گفتم من میخوام وکیل بشم حتی بازی هام با پرونده بود کلا خودمو وکیل تصور میکردم بعد که دانشگاه رفتم فهمیدم چقدر تصمیمم هیجانی بود و چقدر با روحیاتم متفاوته الان همه منتظر قبولی آزمون وکالت هستم تازه بار دوم هس خصوصا خانوادم گاهی اوقات به خودکشی فکر میکنم اینقدر فشار رومه 😭😭😭

وکالت بخون معلمی توی مصاحبه اینقدر پارتی بازی میشه بعدم مشکل با مدیر و همکار و دانش آموز و اداره خا ...

من یبار آزمون دادم قبول نشدم بخاطر همین انگار بیشتر دنبال راه فرارم از خودم و کتابام بدم میاد ناامیدم انگیزه ندارم خانوادم ازم انتظار قبولی دارن واقعیتش بیشتر انگار دنبال راه فرارم خیلی میترسم که دوباره نشه ... 😭😭😭 وگرنه معلمیم دوس ندارم فقط بخاطر اینکه یه درآمد ثابت داشته باشم گفتم ..  خودم ترجیحم وکالته ولی چون بار دوم هس که برا آزمون وکالت میخونم خیلی میترسم 😭

خیلی بده آدم هیجانی تصمیم بگیره شاید باورت نشه من کلاس سوم ابتدایی یه فیلمی دیدم بعد از همون موقع به ...

نه بابا ،راحت باش ،قصه نخور ،انشاالله قبول میشی ،اما معلمی واقعا برای خانم عالیه 

من یبار آزمون دادم قبول نشدم بخاطر همین انگار بیشتر دنبال راه فرارم از خودم و کتابام بدم میاد ناامید ...

الآن تجربه ات بیشتره 

وکالت قبول بشی دیگه مصاحبه نداری 

معلمی توی مصاحبه خیلی ها رو رد کردن و ...