2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری راضی کردین

خوب مال خودم بود همش البته خیلی میخواست فرار کنه از این موضوع نمیومد بریم قولنامه بنویسیم منم زنگ زدم به صاحبخونه و گفتم تورو خدا خودت یه شب تو بنگاه قرار بزار واسه قولنامه و به شوهرم بگو من باید حتما قولنامه بنویسم دیگه شوهرم مجبور شد

گناه من سادگی بود .
کارخوبی کردی ولی نودو نه درصد مردا هیچ جوره راضی نمیشن.

اره پدر خودم هرچی مادرم گفت به نامش نکرد ولی شوهرمن میدونست هرشب جنگ ودعوا داره اگه به نامم نکنه

گناه من سادگی بود .
ببخشیدمیپرسم شماخونه بنامتونه؟

من همون اول زدم شش دنگ بنام خانمم خونه وماشین رو الان گاهی حرفش میشه میگه خودم زحمت کشیدم جمع کردم البته برام مهم نی تهش مال اوناس

رحمت برچشم خوب

من همون اول زدم شش دنگ بنام خانمم خونه وماشین رو الان گاهی حرفش میشه میگه خودم زحمت کشیدم جمع کردم ا ...

حرفش خوب نیست .. اما بیشتر مردهامیگن ما کارمیکنیم پول درمیاریم خونه ماشین ملک میخریم  زن زحمت نکشیده که بنامش باشه.پس زن نقشش چیه؟میخوره میخوابه ؟ خب ازصبح تاشب توخونه مثل خدمتکارو پرستاره‌  مُزد اون چی میشه؟ تازه ازشکم و رخت ولباسش میزنه جمع میشه تبدیل به خونه ماشین وملک میشه . بعضیامیگن خب زن بره کارکنه بخره واسه خودش. این حرف قابل قبوله اما درصورتیکه کارای خونه و بچه داری بعهده مرد و زن باهم باشه  برای زن وظیفه نباشه

حرفش خوب نیست .. اما بیشتر مردهامیگن ما کارمیکنیم پول درمیاریم خونه ماشین ملک میخریم زن زحمت نکشیده ...

مگه من می خوام ببرم تو گورم مال خانم وبچه هاس دیگه

رحمت برچشم خوب

باورکن کارت حقوقم دست خانمم هس ماشینم دستشه من سرکاربا تاکسی میرم سختش نباشه.. بازم گاهی ازم ناراضی ...

یکی از آشناهای ماهم همینطور بودن. بنظرم هرچیزی متعادلش خوبه. مثلامن خودم اصلاازشوهرم انتظارندارم ماشینشوبمن بده پیاده بره سرکار یا همه چیزشو بنامم کنه فقط درحدی که مثلا سه دنگ که احساس امنیت کنم حتی اگه هروقتم پس بخوادبهش پس میدم.اینو تاحالابهش نگفتم اما انتظاردارم... بعد انتظارم درحدیه که چون بخاطر انجام کارای کامل خونه نمیتونم سرکاربرم به اندازه احتیاجاتم وکمی پس انداز بهم پول بده که خداحفظش کنه میده.

یکی از آشناهای ماهم همینطور بودن. بنظرم هرچیزی متعادلش خوبه. مثلامن خودم اصلاازشوهرم انتظارندارم ماش ...

به هرصورت ازطرف مرد میگم باید جوری باشه که بعد خودش خونوادش راحت باشن.. آخه دیدم دوستم فوت کرد خونوادش خونه رو فروختن ارثشون رو گرفتن خانمه بادوتابچه رفتن مستاجری

رحمت برچشم خوب