2777
2789

سلام به دوستای خوبم،قضیه اینکه نوشته تا ۱۵ اسفند مهلت دارید شماره را در پروفایل وارد کنید،وگرنه کاربری حذف میشه ،چیه ؟من شماره رو تو پروفم دارم ولی با جیمیلم وارد میشم .چکار باید کنم؟چجوریه ؟راهنمایی میکنید 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم سواله، علتشو نمیدونم

سلام

✅️ اگر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل رو ثبت کردین پس خیالتون راحت باشه.

✅️ روش ورود به سایت هم گفتن تغییر نکرده.

✅️ نی نی یارها الان فقط از یک حساب به اسم ⬅️ niniyar ⬅️ استفاده می کنن.

🟠🔴 برای وارد کردن شماره موبایل:

➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️0️⃣9️⃣

بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

نی نی سایت من

بزنین بالا روی سه تا خط سمت راست

اطلاعات کاربری

تنظیمات کاربری من

حالا شماره موبایلتون رو اگر ثبت نکردین ثبت کنین

یا مستقیم این لینک:

https://www.ninisite.com/profile/setting

🟡🟡🟡

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسی عزیزدلم 🌹😍

سلام

✅️ اگر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل رو ثبت کردین پس خیالتون راحت باشه.

✅️ روش ورود به سایت هم گفتن تغییر نکرده.

✅️ نی نی یارها الان فقط از یک حساب به اسم ⬅️ niniyar ⬅️ استفاده می کنن.

🟠🔴 برای وارد کردن شماره موبایل:

➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️0️⃣9️⃣

بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

نی نی سایت من

بزنین بالا روی سه تا خط سمت راست

اطلاعات کاربری

تنظیمات کاربری من

حالا شماره موبایلتون رو اگر ثبت نکردین ثبت کنین

یا مستقیم این لینک:

https://www.ninisite.com/profile/setting

🟡🟡🟡

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام✅️ اگر توی اطلاعات کاربری تون شماره موبایل رو ثبت کردین پس خیالتون راحت باشه.✅️ روش ورود به سایت ...

مرسی قربونت برم ..خدا خیرت بده الهی 😘😘😘😘

مرسی قربونت برم ..خدا خیرت بده الهی 😘😘😘😘

خواهش می کنم.

💙💙💙

واقعا ممنون خیلی استرس داشتم ..مهربونم منی 😘😘😘😘😘❤️

💗💗💗

سلام‌عزیزم ببخشید تو تاپیکتون مینویسم

چله دعای توسل رو من شرکت کرده بودم ولی به کل یادم رفته بود که بخونم خودم شروعش کردم امروز نوبت شما بود خوندم حق الناس بود و به گردنم حلالم کنین 

انشالله حاجت روا بشین

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
سلام‌عزیزم ببخشید تو تاپیکتون مینویسم چله دعای توسل رو من شرکت کرده بودم ولی به کل یادم رفته بود که ...

عزیزمممم سرت سلامت ..از جانب من فدای سرت گلم😘🥰.بازمم ممنون خدا خیرت بده 

سلام ببخشید یه سوال بی ربطشما برای کمبود خون شدیدتون چیکار کردید؟

قرص خوردم هماتنیک و فولیکوفر دوتا صبح دوتا شب خوردم بهتر شدم گلم