2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در خدمتم عشق 😍

خدمت از ماست مهربون ترینم💛🫂🧡میشه هر وقت که برات مقدور بود یه لطفی بکنی به من بازم راجب این دو نفر بگی عشق دلم.

یکیشون دختره پنجم آبان ماه

یکیشون پسره دوازدهم شهریور ماه.

نمیدونی چقدر خوشحالم کردی که اومدی یه دنیا ممنونم ازت🤍💎

قربونت برم من، برام باعث افتخار هست اینکه یک گوشه از قلب یا ذهنت باشم 🤩😍❤️💋🌹🥰

درباره ی این دو نفر باید بگم که خوب پسره عاشق دخدر هست اما دخدر هم گاها اخلاقیات منفی داره که باعث میشه فاصله ی احساسی ایجاد بشه،از او گذشت این دو بسیار متفاوت هستن ، دخدره عاقل نیست و اگر با مشورت پیش نرن نمیشه

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
قربونت برم من، برام باعث افتخار هست اینکه یک گوشه از قلب یا ذهنت باشم 🤩😍❤️💋🌹🥰درباره ی این دو نف ...

یه دنیا ازت ممنونم واقعا نمیدونم چطور ازت تشکر کنم، میدونی آخه منو دختر خالم توی یه روز به دنیا اومدیم و مثل خواهریم الان که قصدش جدی شده و میخواد ازدواج کنه من خیلی نگرانشم از وقتی که باهات آشنا شدم قلبا به حس و حرفات ایمان دارم برای همین خیلی خیلی نظراتت برام مهمه خواهری میشه نظر واقعی خودتو بهم بگی هر چی که میدونی واقعا به صلاحه.

قربونت برم من، برام باعث افتخار هست اینکه یک گوشه از قلب یا ذهنت باشم 🤩😍❤️💋🌹🥰درباره ی این دو نف ...

بخدا خیلی خیلی دوست دارم مگه میشه آدم خواهر خودش رو فراموش کنه🤍💜💚

بنظرت این ازدواج به صلاحه؟این دو تا آدم هم نیستن بنظرت؟پسر خوبی هست؟یا مشکل از دختر خاله ی منه؟؟

توروخدا منو ببخش که اینقدر مزاحمت میشم شرمنده ام بخدا.

بنظرت این ازدواج به صلاحه؟این دو تا آدم هم نیستن بنظرت؟پسر خوبی هست؟یا مشکل از دختر خاله ی منه؟؟تورو ...

دخدر خاله ت درسته که ساده س و گاهی گیر میده و گاهی منفی باف و بد بین میشه ولی حس هاش قوی هستن.

به نظر من به حس قلبی خودش اعتماد کنه بهتره.

در ضمن بهش بگو فقط زود ازدواج نکنه.

دخدر خاله ت درسته که ساده س و گاهی گیر میده و گاهی منفی باف و بد بین میشه ولی حس هاش قوی هستن.به نظر ...

عشق دلم خیلی از لطفی که بهم کردی ممنونم💖قشنگم

مرسی که هر زمان نیاز داشتم در کنارم بودی من تا ابد محبتت رو فراموش نمیکنم و به تو مدیونم هیچ وقت نمی‌ تونم

اونطور که شایسته ست از تو دوست خوبم تشکر کنم

خوشحالم که فرشته ی مهربونی مثل تو رو دارم

و قدردان همه ی زحمات و وقت و تلاشی هستم که به من اختصاص دادی  خلاصه که ببخشید من ادبیاتم خیلی ضعیفه بلد نیستم قلمبه سلمبه حرف بزنم دوست داشتم حالا که سعادت دیدن چهره ی ماهت رو ندارم حداقل بتونم درست و حسابی تشکر کنم حیف که بیشتر از این بلد نیستم در نهایت خواستم بهت بگم که یه عالمه دوست دارم❤️ 

عشق دلم خیلی از لطفی که بهم کردی ممنونم💖قشنگممرسی که هر زمان نیاز داشتم در کنارم بودی من تا ابد محب ...

اتفاقا خیلی قشنگ حرف میزنی عزیزم 😍

خداوند بهت نعمت بزرگی داده 😄

قدر خودتو بدون، منم در خدمتت هستم نفس طلا ❤️