2777
2789

فک کنید من 10 رفتم باهاش چت کنم گفت دارم با داداشم پاسور بازی می‌کنم صبر کن تموم شه بیا دقیقا 1 ساعت و نیم بعد اومد.. منم فقط گفتم هر چیزی لیاقت میخواد ک تو لیاقت منو نداری خیلی عصبی بودم فکر کنید اون همه منتظر بمونید 1 ساعت و نیم بعد بیاد 😐

شما بودید چیکار می‌کردید؟ 

بعدم میبینه عصبیم میگ چرا درک نمیکنی خب نمیشد تموم کنم 😐اولین باره دیگ عیب نداره😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بهم بگه دارم بازی می‌کنم یا کار دارم یا هر چی 

میرم پی کارم، منتظر هم نمیشینم، هر وقت اومد هم اگه بیکار بودم جواب میدم نبودم هم هیچی 

یه بخشیش هم مقصر خودت بودی که انقد منتظر میشی که اعصابت به هم بریزه 

تایم چت کردنمون فقط اون موقعی دیگ کل روز چت نمی‌کنیم آخه

نکنید،زمین که به آسمون نمیاد 

هر دو تا چت نمی کنید دیگه چرا تو تنهایی میخوای حرصش بخوری، اگه اون تایم از دست داد تو هم برو پی کارت، منتظر نشین 

زودتر تمومش کن والا دوست من پسره اینجوری بود بعدش یهو میرفت چند روز نبود بعد میومد یه ساعت پیام میداد میرفت وقتی به هدفش هم نرسید بعد یکسال رابطه به بدترین شکل ترکش کرد

وای اعصابت بهم نمیریزه؟ 😐معنی نداره این کار.. وقت من برام ارزشمنده چرا باید 2 ساعت منتظر بمونم

منتظر نمیمونم میرم کارم میرسم میاد

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤