2777
2789
عنوان

فوضول های فامیل😭😭

64 بازدید | 9 پست

سلام...

من مامانم درگیر بیماری هستش و قرص زیاد مصرف میکنه سنش هم زیاد نیست..

مامانم خوشش نمیاد به روش بیاریم حالش بده

امروز از کلاس اومدم خونه دیدم خالم خونه هست 

بعدش خالم گفت که انقدر نرو بیرون مراقب مامانت باش 50 تا قرص میخوره....

من مامانم نخاعش مشکل داره یکم جای کمرش تغییر کرده بعد خالم میگه مامانت کمرش کج شده...‌

گفتم لازم به روم بیارید خودم میدونم....

رفته... انقدر گریه کردم😭😭😭😭

چوخلارین حکایتدی

شعور نداشتش رو نشون داده 

تو فامیل ما هم هستن از اینا جز ریدن تو حال آدم هیچ هنر دیگه ای ندارن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشته کارشون باید طوری که میتونی متوجهشون کنی حرفشون زشته

من کسی ازم میپرسید چرا قرص میخوری میگفتم به شما ربطی داره دکتری یا یه جواب سربالا میدادم

اون دفعه هم فامیلا اومدن فاز نصیحت واسه برادرم بردارن که قرص اعصاب نخور گفتم شما دکترین کسی که سرطان میگیره میره دکتر درمان بشه کسی هم که مشکل اعصاب داره باید دارو بخوره و با نذر و توسل به خدا و حرف حالش خوب نمیشه قشنگ زدم تو برجکشون

میگفتی قرص لاغری یا تقویتی میخورم ،

اخه اصلا سوال درستی نیست که کسی بپرسه اگه ادم خودش توضیح داد که هیچ اگه نه نباید پرسید

مثلا میرم مطب دکتر بدم میاد مردم میخوان مشکل ادمو بپرسن