2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من یه مدت تو دفتر لنز و اینا کار کردم واقعا خوبه عالیه خودم ۳ درجه هر چشمم ضعیف بود گرفتم رنگی هم فوق العاده زیبا شدم از اون عینک راحت شدم هم اینکه استفاده ازش بی نهایت راحته فقط حتما مایع لنز خوب بگیر بعد دیگه حتما شبا لنزت تو مایع لنز باشه من یه مدت با لنز میخوابیدم مشکلی پیش نمیومد ولی صبح چشمات خشکه لنز اذیت میکنه البته میتونی سریع قطره بندازی تو چشمت کلا من خیلی خیلی راضی ام

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
لنز طبی ب چشم اسیب میزنه نخر

گلی من بجز اینکه خودم تو شرکت کار کردم خودم کارشناس بهداشت خانواده هستم لنز هیچ اسیبی نمیزنه فقط مراقبت میخواد مایع لنزت خوب باشه شبا تو مایع لنز بخوابونیش دیگه هیچ مشکلی نداره البته من با دست تمیز و شسته شده بهش دست میزنم

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
گلی من بجز اینکه خودم تو شرکت کار کردم خودم کارشناس بهداشت خانواده هستم لنز هیچ اسیبی نمیزنه فقط مرا ...

نمیدونم

ولی دکتری ک برا چشمام پیشش میرم

انواع لنزارو میفروشه

بهم‌گفت کسایی که چشماشون‌ ضعیفه نباید زیاد از لنز طبی استفاده کنن

چون لنزطبی باعث میشه چشماشون بیشتر ضعیف شه

و برا عمل ب مشکل برمیخورن

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

نمیدونمولی دکتری ک برا چشمام پیشش میرمانواع لنزارو میفروشهبهم‌گفت کسایی که چشماشون‌ ضعیفه نباید زیاد ...

عزیزم حتما دکترت رو عوض کن . من از ۱۵سالگی تا الان که ۴۲سالمه لنز می‌ذارم . دیپلم گرفتم لیسانس گرفتم فوق لیسانس گرفتم . ۱۴سال هم سابقه کار دارم . منظورم اینه که از چشمام هم خیلی کار کشیدم . از همون زمان چشمام ثابته . بهداشت رو شدید رعایت میکنم . تا حالا حتی یکبار هم عفونت نکرده