آیتوک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 1054 عنوان عمل بینی 3842 بازدید | 65 پست بچه ها پیش کدوم دکتر عمل کردید راضی هستید؟من کارای دکتر ناصر اعلم ملکی رو دیدم خیلی خوشم اومده :) 1403/12/13 | 19:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drnill عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2195 دکتر سنمارراضی بودم دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌
آیتوک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 1054 دکتر سنمارراضی بودم نیمه فانتزی هم عمل میکنه ؟چند میگیره؟ :)
arameshcum عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 2262 منم بینیم گوشتیه ... میخوام تابستون عمل کنم ... تهران ، کرج هنوز دکتر خوب پیدا نکردم ...
آیتوک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 1054 منم بینیم گوشتیه ... میخوام تابستون عمل کنم ... تهران ، کرج هنوز دکتر خوب پیدا نکردم ... من کارای دکتر ملکی و دیدم قشنگه ولی میترسم بینیم داغون شه :)
drnill عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2195 چرا ؟اخه بینیم قوز داره ولی اسی اگر واقعا بینیت مشکل حادی نداره این کارو نکنخیلی سخته و احتمال اینکه از شکلش راضی نباشی یا مشکل تنفسی بگیری همیشه هست هرچقدر هم جراح ماهر باشهبعد دیگه دماغت دماغ بشو نیست دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌
آیتوک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 1054 ولی اسی اگر واقعا بینیت مشکل حادی نداره این کارو نکنخیلی سخته و احتمال اینکه از شکلش راضی نباشی یا م ... عزیزم بینیم قوز داره یه کمم نوکش افتادست اصلا رو مخم رفته بنظرت عمل کنم ؟ :)
drnill عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2195 نیمه فانتزی هم عمل میکنه ؟چند میگیره؟ آره هرمدلی که بخوای از من سی تومن امسال طبیعی میخواستممن مطب اراکش بودم نمیدونم تهران چقدر میگیرهدکتر افلاکی هم خوبه کارش ولی خیلی گرون میگیره الان فکر کنم نزدیک صد تومن یا هفتاد هشتاد دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌
drnill عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2195 عزیزم بینیم قوز داره یه کمم نوکش افتادست اصلا رو مخم رفته بنظرت عمل کنم ؟ با روش های کلینیکیا میتونی اوکیش کنی مثل یه فیلر یا نخعمل بینی خیلی سخته و دردسر داره اون چند روزی که تامپون تو دماغته قشنگ میخوای گریه کنی از کلافگی و بیخوابی بعد فکر کن بعد از این همه هزینه اونیکه میخوای نشه دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌
آیتوک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 1054 آره هرمدلی که بخوای از من سی تومن امسال طبیعی میخواستممن مطب اراکش بودم نمیدونم تهران چقدر میگیرهدکت ... مرسی قشنگم :)
آیتوک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 1054 با روش های کلینیکیا میتونی اوکیش کنی مثل یه فیلر یا نخعمل بینی خیلی سخته و دردسر داره اون چند روزی ک ... من خودم یکممیترسم بینیم خوب نشه ولی میگن فیلر بینی ممکنه نکروز شه :)
drnill عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2195 من خودم یکممیترسم بینیم خوب نشه ولی میگن فیلر بینی ممکنه نکروز شه من قبل از عمل بینیم دوبار فیلر زدم و راضی بودمحالا تصمیمش با خودته ولی قبل از عمل مطمئن شو اونقدر دماغت بده که هرچی بشه از این بهترهنه که اگر نتیجه خوب نگرفتی دور از جونت بگی عجب غلطی کردم دماغ خودم بهتر بودخدا کنه هرچی بهتره برات پیش بیاد دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌
آیتوک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 1054 من قبل از عمل بینیم دوبار فیلر زدم و راضی بودمحالا تصمیمش با خودته ولی قبل از عمل مطمئن شو اونقدر دم ... مرسی توضیح دادی :)