2777
2789
عنوان

کاربربلفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 205 پست

واااای تعلیق شدی؟ 🤕

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدا دیدم توتاپیکی میگفت تاپیک من فان بود ریختن سرم خواستم بهش بگم اخه شماکه باکاربرا دعوات شدگفتی و ...

از اولم معلوم بود داره دروغ میگه 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بله جانم تعلیق شدم به جرم نفرین ....

چه  دلیل مسخره ای 😶

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
تاپیک دمای خوزستان رو ببینید

الان میبینم عزیزم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یمدت برو فاصله بگیر بعد برگرد حیفه براهمیشه بری

فایده نداره جو اینجا روز به روز بدتر میشه 

طرف فحش میده توهین میکنه مسخره میکنه همچنان هست

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

کاربری دومش چیه؟ 

شماکه کاربرخوبی هستی چرا اینجورمیکنه

چون تو یک تاپیک استاتر پرسید مطلقه های بچه دار بچه ها رو ب کی دادید من گفتم دختر خاله ام چون نه کار داشت نه خونه و خودش هم مهمان پدرش شد داد همسرش و از نظر من وقتی توانایی اداره خودشع رو ندارن گناه داره بخاطر احساست بچه رو بیاری ولی از آسایش مالی محروم بشه و هم دائم منت بالاسرش 

شروع کرد الان چند ماهه گیر دادن ک چرا گفتی خوب کاری کرده و دختر خاله آن نامادری هست بی لیاقته و خاک تو سرش و خودت و فلانی و..و تو هر تاپیک بچه و طلاق منو تگ کرد و توهین 

نمی‌دونم ولی دیدم تاپیکاش پر از مشکلات خانوادگی هست دلم سوخت ساید قربانی هست خودش 

ممنون ازت ❤️منم بهتون حس خوبی دارم🌹🌹

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره متاسفانه توهین زیاد شده

من اینقدر روی همسرم حساسه تو دنیای واقعی کسی کوچکترین حرفی بهش بزنه اصلا نمیتونم ساکت بمونم بعد اینجا ...

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

چون تو یک تاپیک استاتر پرسید مطلقه های بچه دار بچه ها رو ب کی دادید من گفتم دختر خاله ام چون نه کار ...

اینجا همینه دیگه بعضی کاربراکینه ای هستن شاید منظوربدی نداشته باشی ولی اون چون بدبرداشت میکنه مدام دوس داره اذیتت کنه .عزیزی ❤

من اینقدر روی همسرم حساسه تو دنیای واقعی کسی کوچکترین حرفی بهش بزنه اصلا نمیتونم ساکت بمونم بعد اینج ...

اینجا مجازیه دیگه شما که سالهاست اینجایی کاربرارو بهترمیشناسی. سعی کن خودتو ناراحت نکنی