2777
2789
عنوان

کاربربلفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 205 پست
سلام خوبی؟ کی این کارو کرده باهات؟ کاربرای دیگه هم باور کردن باهات بدرفتاری میکنن؟

چند جا تگم کرده و ترکیده ولی خب منم گزارش زدم ولی ول کن نیست هر تاپیکی در مورد طلاق منو تگ می‌کنه میگه ایشون تشویق ب طلاق و‌ول کردن بچه میکنه 

الآنم اومدم دیدم باز تاپیک‌ زده و گفته 

و خداروشکر چند نفر گفتن بعیده ازش و چند نفر هم بدون اینکه بدونن بهم بد و بیراه گفتن بازم توضیح دادم و گزارش زدم براش

ولی فقط تادیمغ میپره خودش هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورتبگردم ایشون کاربری دیگه بلفی‌جان هستن، یه‌کاربریشون الان تعلیق شد به خاطر حق خواهی 😘

عشق منی ترنج جونمی😍😍❤️😘😘✨

میبینی چقدر خنگم😂😂ویندوزم دیر میاد بالا🤣🤣🤜

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

دقیقا خیلی رفتار مزخرفیه برا هم تاپیک بزنن چون طرف اصلا تو دعوا نبوده بعد الان میاد نظر میده و هیت م ...

دقیقا🤕

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام خوبی؟ کی این کارو کرده باهات؟ کاربرای دیگه هم باور کردن باهات بدرفتاری میکنن؟

نه من ادمی نیستم اجازه بدم کسی با من بد رفتاری کنه چون اهمیتی به سایت نمیدم 

یادم نیس اون کاربر مال چند وقت پیشه ولی دیدم مظلوم نمایی میکنن 

یا مثلا طرف تاپیک زشت و جنسی میزنه میترکه 

سریع پشت بندش تاپیک دیگه میزنه هرکی گزارش زده یا تذکر داده به فحش میبنده

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یا تو تاپیکاشون صدات میزنن😐

اره یاد دعوای بچگی میوفتم ک‌ وایسا دم در دعوا 😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خدایی من میشناسمت با این که با هم تو خیلی چیزا زاویه هم داریم ولی ازت بی ادبی ندیدم

من اصلا اجازه نمیدم حتی اگر کسی با افراد دیگه اختلاف داره بیاد توهین کنه بارها گفتم

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

عشق منی ترنج جونمی😍😍❤️😘😘✨میبینی چقدر خنگم😂😂ویندوزم دیر میاد بالا🤣🤣🤜

قربونت برم نه عزیزم تو خیلی هم باهوشی🥰😍 ببخش باهات شوخی کردما، دلم واست تنگ شده بود😘😘🫠🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یا تو تاپیکاشون صدات میزنن😐

اره اینم دیدم انگار میخان یجا خفتت کنن 

خب دعوا کردی ترکید تموم شد 

چتههه دنبال بقیه ای🤣🤣

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اره بخدا 🤣🤣🤣 حیف حیف که من به خاطر این بچه ی تو دلم هی خویشتنداری میکنم میگم نشنوه زشته🤣🤣🤣🤣 ف ...

اره نکن وزه میشه 😂

میگذره دیگه اینم از باگخ های این سایته تحمل کسایی ک با خودشون هم قهرن 

اینم جهاد ماست 🤌🏼✋🏼

مشکل از خود شماس

شما باید رهرو راه من باشید

عاشق من باشید 

منو بپرستید

من؟

مامور مخصوص حاکم بزرگ میتی کومان هستم

احترام بذارید

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔