2777
2789

عدر میخوام شما گاهی بعد از نخ کشی دچار خونریزی می‌شدید؟  خونریزی و عفونت تا چه مدت طبیعیه ؟

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
سلام عزیزم وقتتون بخیر.. درباره مشکل شبکیتون میخواستم بپرسم..گفتید سالها قبل جراحی شدید دیدتون برگشت ...

سلام عزیزم من ۱۹ سال پیش توسط دکتر مرسل مهریار عمل شدم شیراز ..... دید من چون بصورت رفته رفته کم شده بود و بعد شبکیه جدا شد ب همین خاطر دیدم زیاد نیست اما ب هر حال دید داره 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم اصفهانم و مشکل بواسیر دارم شما اصفهان گفتید عمل شدید درسته؟؟جراحتون رکتال بود؟میشه اس ...

سلام عزیزم . اگر لیزری میخواید دکتر امین جواهری اگر سنتی میخواید دکتر مسعود ناظم ‌. اولی خیابان بهار آزادی هستن ‌. دومی امادگاه کنار داروخانه سپاهان 

سلام عزیزم من ۱۹ سال پیش توسط دکتر مرسل مهریار عمل شدم شیراز ..... دید من چون بصورت رفته رفته کم شده ...

سلام عزیزم ، ممکنه درخواست دوستی منو قبول کنید؟ جراحی فیستول شدم ، میخواستم باهاتون حرف بزنم