2777
2789
عنوان

چجوری مرغ درست کنیم خوشمزه بشه🥺

80 بازدید | 9 پست

ایستا کلیپ اموزش دیده 

میگه یه عالمه پیاز برن یه سری امتحان کردم خیلی بد شد شیررررررررین 

دوباره یه سری کلیپ دیدم 

موقع پخت هویج و غیره زدم اونم بد شد شیرین 

خیلی بدم امد 

چرا نمیتونم یه اموزش ساده و خوشمزه پیدا کنم 

بدون اضافه کردن مواد اجق وجق

کسی کانال اشپزی سراغ داره‌ که خوب یاد بده

شما چجوری درست میکنین

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ هزارتا روش پخت داره

من خودم برای مرغ ربی پیاز و هویج و فلفل دلمه قرمز میزنم شیرینم نمیشه، هویج زیاد نزن

مرغ زعفرانیم پیازش بیشتره و رب نداره با کره و زعفران درست میکنم

ته انداز مرغم میشه درست کرد

ریش ریششم میشه کرد

نگینیشم میشه کرد

ووووووو

اسمش مرغ فوریه‌ 

کف تابه میاز خلالی بچین مرعاتوبزار روش دوباره پیاز خلالی  و فلفل دلمه و هویج و یزره روغن و زعفرون دم شده با دست و دلبازی و زنجبیل تازه رنده شده نداشتی پودرش ..

و هل سابیده شده درشو یرب بزار تواین حین سسشو درست کن 

ی کوچولوروغن و ربتو تفت بده و ادویه هارو بزن فلفل زردچوبه  من ادویه مرغم میزنم و نصف استکان اب یکم قد زد خاموش کن 

بعد یرب ب قابلمه اضاف کن و سرشو بزار بعدیکساعت حتماااا پخته و چکش کن ..

خوشمزگی این مرغ ب اینم هست اب نداره پیازا اب میندازن ..

اسمش مرغ فوریه‌ کف تابه میاز خلالی بچین مرعاتوبزار روش دوباره پیاز خلالی و فلفل دلمه و هویج و یزره ...

عزیزم این روش رو امتحان کردم 

هم خلال پیاز 

و هم  هویج رو 

شیرین میشه کلا با ذائقه ما جور درنمیاد 

مرسی که وقت گذاشتی 🌸🙏

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
عزیزم این روش رو امتحان کردم هم خلال پیاز و هم هویج رو شیرین میشه کلا با ذائقه ما جور درنمیاد مرسی ...

عزیزم هرطور راحتی ولی من همیشه اینجوری درست میکنم شمااشتباه کارت اینه پیاز بیش از حدمعمول میزنی پیاز زیاد بستگی داره واسه چند نفرم مرغ بپزی ..نه که واسه دونفر ۳ تا پیاز خلال یکنی ☺️

راستی یادم شد قبل اینک در قابلمرو بزنی و سس و اضاف کنی حتما ختما ابلیموهم بزن ب مرغ هم ترش ترش میکنه و خوش طعم هم مرغ وانمیره بعداز پخت و اینک وین رسپی مرغ ب شدت نرم و لطیفه ..

اینم براااونایی ک دیدن تایپیک شمارو خواستن بپزن😘

عزیزم این روش رو امتحان کردم هم خلال پیاز و هم هویج رو شیرین میشه کلا با ذائقه ما جور درنمیاد مرسی ...

خب اول مرغ و سرخ کن بعد بهش دارچین و زنجبیل و زعفران و فلفل دلمه بزن قبلش رب هم سرخ کن بعد بریز توش اگه خواستی آبلیمو یا آب نارنج هم کمی بهش بزن من اینجوری درست میکنم هم خوشمزه میشه هم ذره ای بو نمیده 

دیگه هرطور امتحان کردم حالم از بوی مرغ بهم خورده