2777
2789
عنوان

سرکتاب برای نوزاد

253 بازدید | 16 پست

سلام کسی بوده که برای بی تابی و گریه و بی قراری زیاد نوزاد، سرکتاب یا دعا گرفته باشه و اثر داشته باشه؟ 

اگه کسی اعتقاد نداره نظر نده لطفا. اونایی که تجربه دارن فقطططط

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

دکتر نبردیش؟ شاید دل درد داره یا شکمش خوب کار نمیکنه یا شیرت خوب سیرش نمیکنه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خجالت بکش عجب آدمی هستی نوزاده بدبختو چرا قاطی کثافط کاریات می‌کنی اگه اجنه و شیاطین اذییتش کنن میخای چه غلطی کنی 

دیگه محمدی ندارم بعد شیش سال برای همیشه رفت اون رفتو موند این اکانت 💔

من نوزاد که بودم مامانم گفت شبها خیلی بی قراری میکردم گریه میکردم میگفت ساعت مشخصی داشت از ساعت سه ص ...

خب چطوری خوب شدی؟

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
ت شهرمون ی خانمی هس واسه چشم نظر اینا گف چشم کردن رفع کردیم خوب شد

خب نمیدونین چطوری رفع کرد؟

گفت یه دعایی داد گفت به لباسش اویز کن بعد از اون راحت خوابیدم

دعاش چی بود؟

خب نمیدونین چطوری رفع کرد؟

ما بهش میگیم زاغ میسوزنن بعدش کف پا لهش میکنن. و همچنین با تخم مرغ نظر چین کردن

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

ما بهش میگیم زاغ میسوزنن بعدش کف پا لهش میکنن. و همچنین با تخم مرغ نظر چین کردن

زاغ چیه؟

دعاش چی بود؟

نمیدونم والا همین اقایه همسایمون بود ویگفت اینقد گریم بلند بود مل کوچرو بی خواب میکردم دیگه یه روز خانمه همین اقا اومد پیش مامانم گفت وشه گفت نمیدونم بردم دکتر گفت هیچ مشکلی نداره کفت بیا حالا یه سرکتاب باز کن براش و اینا دیگه مامانم باز کرد و بهش این دعارو داد