2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه اکر بتونی برنامه نویسی رو حرفه ای یاد بگیری عالیه .از همین الان یه برنامه ای که بازار کارش خوبه ...

اگه بشه خوبه 

ولی مشکلم اینه دلم میخواست یه خانواده  خوش بخت باشیم ما حتی سر یه سفره با هم نمیخوریم هر کی تو اتاقش 

چند ساله هیچکس با ما رفت آمد نمیکنه همیشه تنهایم نه خونه کسی میریم نه کسی خونمون میان حتی از ما خبر ...

پس دیگه بیخیال شو و فقط به خودت و ایندت برس 

خواهرانه بهت میگم دختر گل از فرصت هات استفاده کن چشم بهم میزنی میشه چند سال دیگه و شما نتیحه تلاش الانتو میبینی . این سالها رو زحمت بکش سختی بکش تا حدافل به امزد خدا راحت باشی 

پس دیگه بیخیال شو و فقط به خودت و ایندت برس خواهرانه بهت میگم دختر گل از فرصت هات استفاده کن چشم بهم ...

دلم‌میخواد ولی خودمم افسردگی دارم حتی نمیخوام مادرمو تنها بزارم به زود میرم دانشگاه 

اگه بشه خوبه ولی مشکلم اینه دلم میخواست یه خانواده خوش بخت باشیم ما حتی سر یه سفره با هم نمیخوریم ه ...

خیلی چیزا دست ما نیست 

اکر بری تو دل ادما میبینی هرکی یه غصه رو دلش داره و اذیت میشه یکی کمتر یکی بیشتر 

باید ادم شرایطشو قبول کنه و برای بهتر شدن شرایطش اونقدر که درتوان داره تلاش کنه 

برای خوشبختی یه دختر تو زمان حالا به نظرم استقلال مالی و شغل خیلی مهمه 

تلاش کن اون زندکی که دوست داری انشاءالله برای خودتو بچه های خودت بسازی 

برای برادرات و مادرو پدرت فعلا کاری از دستت بر نمیاد اما خودتو میتونی نحات بدی 

شاید دراینده با پیشرفت خودت اوناروهم بتونی کمک کنی 

لطفا قوی باش اراده کن و برای خودت هدف تعیین کن و از ته دلت بقیشو بسپار به خدا 

اخه آنقدر سختی دیگه بسه چرا خدا کمک نمیکنه مادم هنوز منتظره خوشبختی اینا رو ببینه

میفهمم بخدا ولی کاری از دست تو بر نمیاد بفکر خودت مادرت باش فقط تنها کاری ک از دستت برمیاد بفرستیشون کمپ