2777
2789
عنوان

کیا تزریق ژل انجام دادن

41 بازدید | 5 پست

دوستان من تاچندماه دیگه میرم تو۱۹سالگی 

بعداینکه فرم صورتم یکم لاغرشده و کلا صورتم بی جونه با تغذیه واینام نمیتونم کاریش کنم چون اشتهام خررابه 

همشم هی بهم میگن چیزی بخور کلافم کردن اما به اینا نیست 

خیلی دلم میخاد فرم صورتم یکم گرد تر بشه 

دیگه خسته شدم افسردگی گرفتم میخام فقط درحدی که یکم صورتم پرشه و جون بگیره انحام بدم 

ولی از طرفی ام شنیدم میگن بعدش پوست افتادگی پیدامیکنه 

موندم چیکارکنم کسی تجربه ای داره بیاد بمن بگه دقیق چجوریه ؟😓

[QUOTE=374010870]جوانه گندم و ژلاتین بخور صورتت تپل میشه[/QUOT

جوانه گندم وامتحان کردم عزیزم ولی باید مکرر استفاده کنی تا جواب بگیری

من ازاین حوصله هاندارم ولش میکنم و ادامه نمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان این ات و اشغالارو تزریق نکن حیفه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چرا اخه خیلیا رو دیدم باسن کم انحام دادن هرنوع عمل و تزریقیواقعا بده حتی مقدار کمش؟

بله 

اب زیر پوستت رو میکشه پیری زودرس میگیری چروک میشی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است