2777
2789

@___niki___      

@رسپینا92‍ 

@میرا۹

@ستیا_سلین      

@رسپینا92‍ 

از همگی واقعا معذرت میخوام🙏🙏🥲🥲

اگر دوست داشتین میتونین اینجا حرف بزنین

هر کدوم از بچه ها هم که خودتون دوست دارین تگ کنین.

نیکی جان چندتا موزیک آپلود کردم ولی سایت خطا میزنه نتونستم بزارمشون، ان شاءالله هر وقت درست شد میزارم

@___niki___      

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar  

سلام نی نی یار عزیز❤️❤️

چرا نمیشه تو تاپیک لینک گذاشت؟؟ این مشکل کی برطرف میشه؟؟ ممنون میشم پاسخگو باشین🙏🙏

@niniyar سلام نی نی یار عزیز❤️❤️چرا نمیشه تو تاپیک لینک گذاشت؟؟ این مشکل کی برطرف میشه؟؟ ممنون میشم ...

سلام فقط لینک سایت مجاز می باشد و بقیه لینک ها غیرمجاز هستن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلاااااااام به همگی خوبید بچه هاآخيش اومدیم تو یه گروه نو و خلوت😍

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی😍😍

@___niki___ @رسپینا92‍ @میرا۹@ستیا_سلین @رسپینا92‍ از همگی واقعا معذرت میخوام🙏🙏🥲🥲اگر د ...

سلاااام مهربون جونم 💛💛💛💛💛

دلم واستون انقدر 🤏🏻 شده بود 🥺🥺🥺

خوبین ؟ 😘😍🥰😘😍🥰

بچه ها هم که اومدن و دور همیم 😍

بله نمیشه لینک گذاشت ؛ منم چند تا آهنگ هست که دلم میخواد براتون بفرستم ولی نمیشه !

سلاااام مهربون جونم 💛💛💛💛💛دلم واستون انقدر 🤏🏻 شده بود 🥺🥺🥺خوبین ؟ 😘😍🥰😘😍🥰بچه ها هم که ا ...

سلام به روی ماهت نیکی جان🥰🥰

وای من خیلی شرمندتم🥲🥲🤦‍♀️🤦‍♀️هر موقع اومدی پست بزاری تاپیک قفل بود🤦‍♀️🤦‍♀️

دل منم برات خیلی تنگ شده قربونت بشم🥺🥺

ان شاءالله بتونیم به شادی و خوشی دور هم باشیم🤲🤲💞💞

دیگه نمیتونیم موزیک بزاریم🥲🥲 چند تا آپلود کرده بودم اما نشد بزارم🥲🥲 امکانات اینجا روز به روز کمتر میشه🙂🙂