2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم ایشون وظیفه ی تأمین زندگی اونا رو داشته باشن

اوکی بعد اگه پدر ومادر به اولاد احتیاج داشته باشن چی میگید؟ چه مالی چه رسیدگی...

بازم میگید به اولاد ربطی نداره و زندگی پدر و مادر به بچه مربوط نیستِ

خودش ميدونه 

اونقد دويده الان پول مكه داره قطعا بچه هاشم تا حدي كمك كرده حالا خونه رو خودشون تلاش كنن 

حالا مادرشوهر من با پول بچه هاش رفت 

تو تالار به يه مشت مفت خورم شام داد 

از جيب دوتا پسراش 

والا هر جفتشون تو مضيقه بودن 

جاريم علني گفت راضي ندارم 

منم ته دلم گفتم اگه من حقي دارم راضي نيستم 

اوکی بعد اگه پدر ومادر به اولاد احتیاج داشته باشن چی میگید؟ چه مالی چه رسیدگی...بازم میگید به اولاد ...

آره من معتقدم بچه پرستار پیری نیست و دلش نخواد می‌تونه مراقبت نکنه از پدر مادر

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بله رواست میتونه برای بار هزارم بره چه ربطی به مستاجری بچه هاش داره؟ پول خودشه هرجور دوست داشته باشه خرج میکنه

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اوکی بعد اگه پدر ومادر به اولاد احتیاج داشته باشن چی میگید؟ چه مالی چه رسیدگی...بازم میگید به اولاد ...

به نظر من زندگی پدر و مادر هم به بچه هاشون ربطی نداره و نباید رو بچه ها حساب کنن هر کسی  مسئول زندکی خودشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍